x

Saša Kovačević očarao posjetioce krcatog `Roomsa` !

Klub `Rooms` je ovoga petka po svemu sudeći bio centar zabave u bh. prijestolnici. To i ne treba čuditi obzirom da je u dupke punom klubu nastupio popularni pop pjevač Saša Kovačević. Saša je izazvao pravu pometnju, pa je veliki broj raje ostao bez mjesta, no onaj ko je imao privilegiju da uživa u hitovima mladog pjevača noć će pamtiti još dugo vremena. Anđeoski glas miljenika ženskog dijela publike bacio je u trans kako djevojke, tako i muškarce. 

Titova 7, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

062 051188

Također, nova pjesma `Piši propalo` je ako je suditi publici u Sarajevu već veliki hit, pa raja nije štedjela glas. Atmosfera je tokom cijele večeri bila dovedena do usijanja što je vrlo rijedak slučaj. Svakako noć o kojoj će se pričati dugo vremena. Da su Sale i `Rooms` dobitna kombinacija pokazat će vam i galerija fotografija koju smo spremili za vas. Uživajte u fotografijama, a naša topla preporuka je da već večeras posjetite ovaj poznati klub kada je za dobar provod zadužen Ćao Band.

Ekskluzivnu reportažu o ovom događaju možete pogledati i u popularnoj OBN-ovoj emisiji `Red Carpet, u rubrici `Posvuduša` već ovoga petka, 01. marta od 22:50 sati.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.