x

Saša Popović šalje Karleušu na Eurosong!

Direktor ``Granda`` Saša Popović pregovara sa RTS-om da pošalje pjevačicu Jelenu Karleušu na Eurosong! Muzički mag spreman je da odriješi kesu kako bi članica žirija ``Zvezda Granda`` okupila tim stručnjaka koji će napraviti pjesmu, spot i pripremiti njen nastup ukoliko prethodno uspije da postigne dogovor sa Javnim servisom.

Popović čvrsto vjeruje da bi Karleuša drastično povećala šanse Srbiji da trijumfuje naredne godine u Lisabonu, gdje će biti održan 63. po redu Eurosong.

 

- Saša vjeruje da ima recept za pobjedu na ovom takmičenju, a to su: pjesma koja lako ulazi u uši, dobra riba koja je pritom skandal-majstor i eksplozivan nastup. Sve to ima u Karleuši! Ozbiljno je razgovarao sa Karleušom o tome i predložio joj da finansira njen odlazak na Eurosong. Ona želi, ali samo pod jednim uslovom: da sama izabere pjesmu i osmisli nastup jer ne želi da se blamira. Popović je pristao na to i rekao da će iskeširati autore numere, stiliste, kostimografe, plesače, led ekrane, pirotehniku, lokacije za snimanje spota, sve što bude tražila - priča izvor ``Informera``.

 

On dodaje da je najveći problem RTS koji bi trebalo da pristane na njihove uslove.

 

- Popović trenutno pregovara sa Javnim servisom. Obećao im je da će snositi sve finansijske troškove odlaska srpskog predstavnika na Evrosong, kao i da je spreman da plati kotizaciju. Naznačio im je i da mogu da očekuju i besplatne reklame kroz Grandove emisije, ``Zvezde Granda`` su veoma popularne u dijaspori, što bi moglo da donese i veliki broj glasova - ističe sagovornik.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.