x

Sedam grešaka zbog kojih nikad nećete osvojiti muškarca!

On definitivno ne želi da čuje ko je sve zainteresovan za vas i sa kim biste sve mogli da budete kada biste to željeli, niti će ga takav razgovor privući.

Kada su u top zavodničkoj formi i naoružane samopouzdanjem, žene mogu muškarca lako da bace na koljena jednostavnim pogledom ili osmjehom.

 

Ali, kada su ``mišići za flert`` nedovoljno izvježbani, događaju se klasični gafovi u komunikaciji. Provjerite da li ste i vi napravili ovih sedam grešaka u nekoj fazi svog ljubavnog života ili ih još uvijek pravite, pa vas zbog toga muškarci izbjegavaju!

 

1. Neprestano kikotanje

 

Muškarci vole kada se smijemo njihovim šalama, ali ako šale nisu smiješne ili ako se potencijalni izabranik uopšte ne trudi da bude smiješan, kikotanje će biti dočekano sa nevjericom. Takođe, konstantno smijanje, bez obzira na pol, je gest koja se graniči sa psihičkom nestabilnošću.

 

2. Gledanje bez treptanja

 

Muškarci žele da budu doživljeni i kao zanimljivi sagovornici, koji znaju pametno da govore o širokom sprektru tema. Slušanje sa pažnjom je uvijek veliki plus u privlačenju njegove pažnje, ali bonus poeni se smanjuju ako to činite sa intenzivnim pogledom na licu i bez treptanja.

 

3. Hvaljenje potencijalnim osvajanjima

 

Muškarac voli da se osjeća kao lovac koji je ``upecao`` najbolju damu za sebe zahvaljujući svojim sposobnostima. On definitivno ne želi da čuje ko je sve zainteresovan za vas i sa kim biste sve mogli da budete kada biste to željeli, niti će ga takav razgovor privući.

 

4. Laganje

 

Nema ništa loše ako malo preuveličate svoju oduševljenost njegovim najdražim bendom, ali ako nikada niste čuli za njegovog omiljenog pjevača ili pisca, a pravite se da ih obožavate, laž će prije ili kasnije isplivati na površinu. Započeti vezu laganjem je totalni promašaj!

 

5. Proganjanje na društvenim mrežama

 

Sreli ste se u njegovom omiljenom kafiću, parku ili noćnom klubu i pravite se da je sve stvar slučajnosti? On će povjerovati toj priči jednom ili dvaput, ali ako se planirano srećete non-stop u gradu, mogli biste da postignete suprotan efekat. Suzdržite se i od proganjanja na društvenim mrežama i lajkovanja njegovog svakog posta ili fotografije.

 

6. Pretjerano opuštanje uz alkohol

 

Da bi prišle muškarcu, ženama je ponekad potrebna hrabrost u vidu alkoholnog pića. Ali, u želji da se opustimo, vrlo je lako pretjerati sa čašicom. Imajte u vidu da niko ne voli da razgovara sa osobom koja ne može da kontroliše svoj govor i tijelo.

 

7. Sramežljivost i ljubaznost

 

Najveća greška u zavodničkim koracima je pretpostavljati da se nekome udvarate, a da druga strana uopšte nije svjesna vaših pokušaja. Ovo je znak da ste previše sramežljivi i da se vaša svaka rečenica doživljava kao puka ljubaznost. Potajno nadanje da će se nešto desiti samo od sebe nije baš tako često ostvarivo.

 

Izvor: kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.