x

Sedam poteza vašeg partnera koji će vam otkriti da vas VARA!

Vaš partner je postao zatvoreniji nego inače, to može biti znak da je vaš odnos malo zatajio, ali takođe može biti i znak da nešto krije od vas. Možda on jeste vjeran fizički, ali šta je sa emocijama?

Evo znakova koji ukazuju da on možda ima aferu:

 

Vaš seksualni život se drastično promijenio na bolje ili na gore

Kada osoba ima emotivnu aferu sa nekim, a još nije ostvaren fizički kontakt, vaš seks može postati učestaliji i strastveniji. Naravno, sve zavisi od osobe do osobe. Ipak, kada neko upliva u emotivni odnos sa nekim drugim, nemoguće je ne primijetiti promjenu.

 

Drži se na određenoj distanci

Ukoliko je vaš partner dostigao neki nivo povezanosti sa drugom osobom, počeće da vas zapostavlja, u svakom smislu. Vremenom to može dovesti do nepremostive udaljenosti. Ako on vrijeme, koje je nekada provodio sa vama, sada prebacuje na drugu stranu, to je znak da nešto definitivno nije u redu sa vašim odnosom, piše cosmopolitan.rs.

 

Njegov stav prema vama se promijenio

Osim povlačenja, on može početi da vas tretira drugačije, da mu smetaju stvari koje mu do sada nisu smetale, da vas kritikuje i nipodaštava vašu ličnost. Uzrok svega toga je fantazija o toj nekoj drugoj osobi i njeno idealizovanje.

 

Postao je aktivniji na društvenim mrežama i ne ispušta telefon iz ruku

Ako do sada nije bio pristalica konstantnog kuckanja poruka, a sada odjednom nosi svoj telefon sa sobom svuda, kao da mu je lijepkom zalijepljen za ruku, nešto se dešava. Takođe, ne silazi sa društvenih mreža. Ako ga pitate otvoreno zašto se to kod njega promijenilo, počeće da smišlja razne izgovore, što može biti i pritajeno priznanje krivice. U suštini, on i sam zna da nešto nije u redu i donekle razume razlog vaše ljubomore, ali nije dovoljno hrabar da vam prizna istinu. Vodi se krilaticom ``Što ne znaš, to te i ne boli``.

 

Stalno ponavlja njeno ime

To je prije svega neprimjereno i izraz nepoštovanja prema vama. On na taj način pokušava da vas izazove da ga pitate nešto više o tome, odnosno, zašto to radi. Kada ga pitate, obratite pažnju na njegovu reakciju. Ako svesrdno počne da brani njihov odnos i govori da su oni zapravo samo dobri prijatelji, da ničega nema među njima, to je znak da se ozbiljno zamislite.

 

Drugačije se raspravlja sa vama

Ukoliko tokom rasprave čujete nove, iznenađujuće komentare na vaš račun, kao odgovor na neslaganja od ranije, to može da  znači da on zapravo ima problem sa njom i vi ste mu samo neko na koga može da se istrese.

 

Vi počinjete da se osjećate kao treća osoba u sopstvenoj vezi

Na primjer, ako neki vaši zajednički prijatelji znaju stvari o njemu, za koje vi prvi put čujete. To je znak da mu niste više na prvom mjestu i da mu nije stalo do vašeg mišljenja.

 

Izvor: Kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.