x

Sedam sitnica koje će vam svašta otkriti o muškarcu!

Ne morate sa nekim frajerom da budete godinama da biste ga poznavali u prste. Dovoljno je da obratite pažnju na sljedeće sitnice, one će vam mnogo toga reći.

 

Čar muško-ženskih odnosa je upravo u toj vječitoj i neobjašnjivoj vezi koja uvijek iza sebe ostavlja neka nerazjašnjenja pitanja. Ma koliko vi znali o muškarcima, uvijek će postojati nešto što vas kopka i što je predmet raznih tračarskih seansi sa vašim prijateljicama. 

Ali da nije tako, ne bi ni bilo toliko zanimljivo. Ipak, s druge strane, treba da znate da vam nisu potrebne godine kako bi upoznali dobro dečka sa kojim ste u vezi. Mnogo je sitnica koje mogu da vam ukažu na to kakav je čovjek, i to za veoma kratko vrijeme. Sve što treba je da obratite pažnju na sljedeće stvari. 

 

Njegov stil pisanja 

Odgovara li vam s jednom riječi ili čitavim tekstom? Koristi li skraćenice i sleng, ili piše pravilno? Vjerovali ili ne, ove stvari vam mogu jako puno reći o čovjeku. To pokazuje koliko je spreman da vas impresionira i da odvoji vremena za vas. Njegov stil pisanja može puno toga da vam kaže, zato obratite pažnju. 

 

Njegov stil za modu 

Nosi li markiranu odjeću ili obične majice? Njegov stil pokazuje njegov način ponašanja, i to uvijek na poseban način. Posmatrajte ga malo, stil će ga odati. 

 

Njegov muzički ukus 

Koje pjesme najviše voli? Ukus koji sluša otkriva njegovu ličnost, baš kao i njegove najdraže pjesme. 

 

Njegove najdraže stvari 

Vaše omiljene stvari su prozor vaše ličnosti. Omiljena knjiga, film, citati – pokazatelj su onoga što vam se sviđa. Isto je tako s muškarcima. Najdraže stvari ogledalo su njegove duše i svojevrstan uvid u njegov karakter. 

 

Njegova uloga u porodici 

Da li je on jedinac? Ili ima starije sestre o kojima je morao da brine? Njegovo mjesto u porodici vama mnogo znači. Je li naučen na preuzimanje odgovornosti i brigu? Ili je ipak dosta privilegovan i razmažen? Svaka porodica je različita, ali znajući gdje se on uklapa pomoći će vam da shvatite koja je njegova uloga. 

 

Njegovi kućni ljubimci 

Razmotrite način na koji on tretira životinje. Ima li ljubimca koji zahtjeva puno pažnje ili ne? Ovo je dobar način da vidite kako se odnosi prema životinjama i šta voli. 

 

Njegov smisao za humor 

Obratite pažnju na stvari kojima se smije. Ako ima mračan smisao za humor, moguće je da ima i ciničan pogled na svijet. Ako voli djetinjaste šale, možda je dosta nezreo. Nije nužno da vas zasmijavaju iste stvari, ali to vam govori mnogo o tome kako se uklapate kao ličnosti.

 

Izvor: zena.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.