x

Seka Aleksić 19. septembra pravi solistički koncert u zeničkoj Areni!

Spektakl u najavi! Folk diva Seka Aleksić će 19. septembra održati veliki solistički koncert u zeničkoj Areni, a uzmemo li u obzir popularnost njenog novog albuma, te hitove uz koje je Seka obarala rekord u gotovo svim klubovima gdje je nastupala nema sumnje da će i zenička Arena biti ispunja do zadnjeg mjesta. Kako samu organizaciju koncerta ima profesionalni tim ljudi unaprijed nam obećavaju koncert koji će se pamtiti dugo vremena. 

Popularna folk diva objavljenim pjesmama sa novog albuma ‘Lek za spavanje’ oduševila je mnogobrojne fanove, što je doprinijelo da su njene nove pjesme veliki hitovi. Iako uživa u velikoj popularnosti, uvijek se rado druži sa bosanskohercegovačkom publikom, pa je ovo ljeto gostovala u nekoliko bh. gradova, a gdje je obarada sve rekorde posjećenosti. 

 

Podsjetimo, Seka je svoj posljednji solistički koncert u Zenici održala 2010. godine, kada je svoj koncert u Areni poklonila oboljelom Zeničaninu Benjaminu Kremiću.

 

Publika koja će, ako je suditi po njenoj mega popularnosti, ispuniti zeničku Arenu do posljednjeg mjesta biće u prilici slušati kako nove tako i stare velike hitove popularne Seke 19. septembra, za kada je zakazan njen spektakularni koncert.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.