x

Seka Aleksić ushićena: Rodiću sebi KĆERKU!

Sin pjevačice kojeg je dobila poslije višegodišnjih pokušaja da ostane u drugom stanju nedavno je napunio godinu dana, a Seka Aleksić uveliko planira da mu podari brata ili sestru. Ona i suprug Veljko Piljikić ušli su u proces pripreme za novu vantjelesnu oplodnju, a rezultate će saznati za nekoliko mjeseci.

Aleksićeva za ``Blic`` otkriva da je njen naslednik Jakov isti otac zbog čega se ona nada da će roditi kćerku koja će da liči na nju.

 

- Apsolutno je isti tata, na mamu ne liči uopšte. Nema ništa moje. Rodiću sebi djevojčicu koja će da liči na mene. Jakov je na tatu pa ćemo biti podijeljeni po liku - kroz osmijeh kaže Seka, i otkriva da je njen mališan uveliko počeo da pravi nestašluke.

 

- Odavno, kao i svako dijete. Postoje stvari koje voli ili ne voli, i to nam jasno stavlja do znanja. Volio bi da sve ono što mu se pokaže to i uradi ili uzme. Kao sva djeca, ne razlikuje se mnogo u ponašanju od svojih vršnjaka. Jako je nemiran, vedrog duha, nasmijano dijete i veselo. Bogu hvala, i zdravo.

 

Seka je u više navrata poručila mladim parovima da ne odlažu da se ostvare u ulozi roditelja i ako to ne mogu da učine prirodnim putem, da idu na vantjelesnu oplodnju.

 

- Uvijek sam otvoreno pričala o tome, ali sam se u jednom trenutku pokajala jer sam trpjela veliki pritisak od medija, od ljudi koji su me susretali i govorili: ``Ne brini se, dobićeš dijete``. Ali nekako se stvari dešavaju u pravo vrijeme, mi možemo da želimo, maštamo, pravimo planove. Za proširenje porodice se ne prave planovi, to se desi kada treba i kada bog to pošalje. Stekla sam utisak da je kod nas vantjelesna oplodnja tabu tema, a to je nešto što ne treba da se krije - poručila je ona.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.