x

Seka i Dragana godinama NE PRIČAJU, a sada će zajedno sjediti u žiriju: Dragana poručuje da...

Jedna od najvećih balkanskih zvijezda, Dragana Mirković nije u idealnim odnosima sa Sekom Aleksić, sa kojom je neko vrijeme bila izuzetno bliska, a uskoro, njih dvije bi trebalo da sarađuju. Naime, Aleksićeva će biti jedan od članova žirija emisije ”Pinkove zvezde” i postoji mogućnost da će sjediti jedna pored druge. Dragana tvrdi da je to neće poremetiti i da će joj se obraćati sa poštovanjem.

“Znam da Seka treba da se pojavi u “Pinkovim zvezdama”, ali nemam problem sa tim. Izuzetno poštujem i volim ljude, bez obzira na to da li su oni to zavrijedili ili ne. Svaki živ čovjek vrijedan je mog poštovanja i uvijek ću se tako ponašati. Ja sam Seki javno čestitala rođenje djeteta jer to je najdivnija stvar na svijetu. Uvijek ću se radovati kada neko dobije dijete, bez obzira na to da li mi je to prijatelj, neprijatelj na neki način ili bilo ko drugi. To je bio divan povod i nisam mogla da prećutim. Ja sam uradila ono što je bilo do mene, a pored mene može svako da sjedne bilo gdje, nevezano za studio i takmičenje”, otvoreno priča Dragana.

 

“Volim kada mogu da oprostim. Svi smo mi ljudi i pogriješimo ponekad. Mnogi od svih koji su se na neki način ogriješili o mene izvinili su se. Radujem se kada mogu da oprostim nekome jer me to oslobađa negativne energije. Mene neprijateljstvo opterećuje i sva ta energija koju mi šalje neko ko me ne naki način ne voli. Kada dođem u situaciju da neka osoba želi da joj bude oprošteno, to je divno. To nije minus ni meni, ni njoj, jer lišavanje negativne energije stvara radost”, objasnila je pjevačica.

 

Podsjećanja radi, ove dvije koleginice su prekinule svaki kontakt 2010. godine kada je, navodno, Dragana čula da je Seka ogovara kod menadžera.

 

Kako smo ranije pisali, pjevačice su zakopale ratne sjekire, ali nema sumnje da je tenzija i dalje prisutna.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.