x

Selimović i Radovac najavili ligaški duel protiv Travnika!

U svečanom salonu ``Svetozar Vujović`` danas je održana press konferencija povodom naredne utakmice bordo kluba. Prisutnim medijima, uoči sutrašng ligaškog duela protiv Travnika, obratili su se pomoćni trener, Esad Selimović, te naš mladi veznjak, Samir Radovac.

``Što se tiče evropskih utakmica, ti susreti ostaju iza naših leđa. Ova zadnja utakmica pokvrila je sve, ali na četiri utakmice sa Norvežanima i Grcima trebamo biti ponosni. Isto tako trebamo što prije zaboraviti težak i katastrofalan poraz od Borussije``, rekao je Esad Selimović, dodavši:

 

``Jedanaest igrača igrača koji izađu na teren moraju biti svjesni da će ekipa koja dođe igrati bunker. Morati ćemo naći način da dođemo do tri boda pred narednu reprezentativnu pauzu. Svi igrači su spremni, mislim da imamo dovoljan fond igrača``.

 

O eventualnim promjenama u sastavu stručni štab je kratko raspravljao, ali još uvijek nije konačno odlučeno koji igrači će sutra istrčati na Koševo.

 

``Nema puno vremena da razmišljamo. Jutros smo već o tome razgovarali, i najvjerovatnije će biti promjena, ali sutra ćemo donijeti definitivnu odluku. Malo je bilo vremena da pričamo, ali po onom što smo razgovarali promjena bi trebalo biti``, rekao je Selimović.

 

Radovac je istakao da će ekipa sutra ići na pobjedu.

 

``Možda smo sa utakmicom u četvrtak pokvarili dobar dojam iz Evrope. Izvinuo bih se navijačima FK Sarajevo zbog slabe partije, ali nadam se da ćemo to u narednim mečevima ispraviti. Teško se poslije sedam primljenih golova vratiti, ali ćemo ići na pobjedu protiv Travnika``, rekao je Samir Radovac.

 

Sarajevo dočekuje Travnik u nedjelju, 31. augusta. Utakmica na Olimpijskom stadionu ``Asim Ferhatović-Hase`` počinje u 20 sati.

 

Cijene ulaznica su sljedeće: Sjever ``Vedran Puljić`` - 5 KM, Istok - 8 KM, Zapad - 10 KM.

(fcsarajevo.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.