x

Selma Bajrami priredila nezaboravnu noć u Bosni: Iako je nedjelja, tražilo se mjesto više!

Jedno od najpoznatijih i najomiljenijih mjesta za izlazak svim Sarajlijama svakako je Restoran Bosna, koji je za nadolazeći period pripremio zanimljiv program koncerata uz koji će svi ljubitelji dobrih zabava itekako uživati. U Bosni će bez sumnje biti najveselije, jer za nastupe brojnih estradnih zvijezda već sada vlada veliko interesovanje, a prvi u nizu koncerata odigrao se sinoć. Naime, ove nedjelje, 19. jula Restoran Bosna je bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Jedna od najvećih bh. muzičkih zvijezda Selma Bajrami je u krcatoj Bosni priredila sjajan provod o kojem će se dugo pričati. 

Restoran Bosna

Butmirska cesta br. 8 ; ILIDZA

+387 61 135 590

Nastup Selme Bajrami pred sarajevskom publikom se dugo iščekivao, a pun pogodak je bio jer se sve odigralo u jednom od najboljih mjesta za izlazak. Restoran Bosna je omogućio provod za pamćenje, a neumorna Selma je svojim glasom, ali i stasom oduševila sve prisutne. A naravno gdje je kraljica dobre pjesme, tu je i atmosfera nezapamćeno dobra. Svi su bili na nogama, te mjesta za umor nije bilo. Bajrami je pokazala šta znači biti majstor dobrog štimunga, pa je pokupila samo riječi hvale. 

 

A kako Restoran Bosna nastoji svojim posjetiocima pružiti maksimum, već 22.7. nas očekuje nastup Zvezde Granda Katarine Grujić, potom 27.7. u goste dolazi Stoja, dok će u avgustu u Bosni svoje koncerte održati Đogani, Boban Rajović, Milica Pavlović i Ana Bekuta.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.