x

Selma Bajrami priredila spektakularni koncert u Beogradu! Menadžer Malkočević najavljuje vrelu sezonu sjajnih koncerata...

Gradska kafana u Beogradu nedavno je ugostila mladu kraljicu bh. estrade Selmu Bajrami. Da se tamošnja publika itekako uželjela hitova popularne folkerke naša ekipa propratila je žurku za pamćenje i svjedočila štimungu koji nikog nije ostavio ravnodušnim.

Još uvijek aktuelan hit ``Zverka``, tražio se po nekoliko puta tokom večeri. Ništa manje nisu izostale i starije pjesme ``Pijanico``, ``Život liječi rane``, ``Moj golube``, Žena sirena``, ``Ljubav si ubio gade``, ``Ostrvo tuge``, ``Lijepe žene``, ``Farmerice``, Ne ljubi me``...koje su dodatno zagrijale prisutne goste. Pjevačica koja osvaja glasom, ali i stasom. Ovako se pjeva i večeras gori naša kafana, samo su neki od komentara prisutnih gostiju...I zaista ``Zverka`` gdje nastupa tu je zagrantovan provod.

 

Kako su nam otkrili u menadžementu popularne pjevačice, uskoro počinje vrela sezona spektakularnih koncerata. Naš cilj kao i uvijek je da cijenjeni gosti budu zadovoljni, kvalitetan repertoar je naša obaveza i garancija otkriva menadžer Džemo Malkočević.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.