x

Sergej: Zajedno proslavimo pobjedu bh. reprezentacije !

Pripreme za dugoočekivani koncert Sergeja Ćetkovića, koji je zakazan za 7. juni u sarajevskoj Skenderiji, uveliko traju.

Jedan od najpopularnijih pop izvođača sa prostora ex Jugoslavije poziva Sarajlije na tako dugo čekano druženje koje će biti prožeto dobrom muzikom, dragim  gostima i prijateljima, a sve uz specijalno kreiranu scenografiju, samo za ovaj događaj.

Dobroj atmosferi doprinosi i činjenica da se isti dan, samo par sati ranije prije samog koncerta, igra utakmica između reprezentacija BiH i Latvije. Uvjereni u ubjedljivu pobjedu BiH, Ćetković i organizatori koncerta najavljuju najbolju pobjedničku žurku:

- “Koncert će biti održan nakon utakmice, pa pozivam sve ljubitelje dobre muzike i romantične duše da na mom koncertu zajedno proslavimo pobjedu BiH, jer sam uvjeren da će rezultat biti 3:1 za bh. reprezentaciju”, poručio je Ćetković.  

Koncert Sergeja Ćetkovića zakazan je za 7. juni, u sarajevskoj Skenderiji s početkom u 21:00 sat.

“Vi donesite dobro raspoloženje, a mi ćemo vam ovu noć učiniti jednom od najljepših!”, poručuje Ćetković.

Ulaznice za koncert, kojeg već mnogi najavljuju kao najljepši koncert godine, mogu se kupiti na platou ispred Skenderije, u Ferhadiji, na blagajni Bosanskog kulturnog centra te putem portala Kupikartu.ba po cijeni od 10 KM za parter i 12 KM tribine, dok VIP/Fun zona košta 30 KM. Generalni pokrovitelj koncerta, kompanija m:tel uz kupljenu ulaznicu za koncert daruje i m:telov vaučer sa dvije specijalne ponude.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.