x

Sergej u Skenderiji: Specijalni gost Kemal Monteno ?!

Proteklih dana intenziviraju se pripreme za koncert Sergeja Ćetkovića, koji će biti održan u sarajevskoj Skenderiji u petak 7. juna. Iz Sergejevog menadžmenta najavljuju noć za pamćenje za sve Sarajlije koji će tu noć provesti uz Sergejeve pjesme. Za sarajevski koncert priprema se specijalna scenografija, ali i repertoar koji će dirnuti u srca svih prisutnih.

- ``Koncert u Sarajevu nam je od velike važnosti. Pamtimo gostoprimstvo i odličnu atmosferu na našem zadnjem koncertu u Domu mladih prije više od tri godine i zato ovaj put želimo da obradujemo Sarajlije i poklonimo im specifičan koncertni nastup koji će pamtiti“, ističe Dragan Popović, producent Sergeja Ćetkovića. “Za koncert je spremna posebna produkcija visoke kvalitete i sretni smo što možemo najaviti koncert koji će u produkcijskom smislu biti odrađen prema najvišim produkcijskim standardima. Biće to noć koja će i zbog repertoara, ali i u audio-vizuelnom smislu biti zaista posebna“, ističe Popović.

Dok produkcijski tim vrijedno radi na pripremama koncerta kojeg već mnogi proglašavaju najljepšim koncertom godine, iz menadžmenta najavljuju i prve goste koji će nastupiti sa Sergejem.

- ``Izuzetno sam sretan da kao prvu gošću imam priliku najaviti izuzetnu bh. umjetnicu, Sergejevu veliku prijateljicu Maju Sar. Ona upravo ovih dana promovira i svoj prvi album. Maja će sa Sergejem u duetu otpjevati  jednu njegovu  baladu, ali i predstaviti  svoju  pjesmu  sa novog albuma“, kazao je Popović.

Menadžment i organizatori koncerta Sergeja Ćetkovića  nisu htjeli da potvrde nezvanične informacije do kojih smo došli  da  će na koncertu nastupiti kao specijalni gost  i legendarni  kantautor Kemal  Monteno : - ``O konačnim imenima je još uvijek rano govoriti, ali i ne bih da pokvarim iznenađenje, jer  uvijek mora ostati ona mala doza  tajanstvenosti koju čuvamo za publiku“, ističe Popović, ali najavljuje da će gosti zasigurno oduševiti sve prisutne i uveliko doprinijeti specifičnosti te noći u Skenderiji. 

Posebnoj atmosferi doprinosi i činjenica da se isti dan, prije samog koncerta, igra utakmica između reprezentacija BiH i Latvije. Apsolutno uvjeren u pobjedu BiH Sergej poručuje: ``Proslavimo pobjedu BiH zajedno“, i poziva na veliku pobjedničku žurku u Skenderiju.

Ukoliko još uvijek niste nabavili svoje ulaznice za ovaj muzički spektakl, to još uvijek možete učiniti na prodajnim mjestima u Ferhadiji, na platou Skenderija, BKC-u i putem portala kupikartu.ba. Generalni pokrovitelj koncerta, M:tel uz ulaznice daruje i vaučer sa dvije specijalne ponude!

Koncert Sergeja Ćetkovića održat će se u Skederiji, 7. juna s početkom u 21:00 sati, nakon utakmice BiH - Latvija.

ekskluziva.ba

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.