x

Šesti dan r:evolucije uz CeeLo Green na EXIT rođendanu!

CeeLo Green, jedan od najpopularnijih glasova današnjice, nastupiće u okviru najveće rođendanske zabave festivala ikada! 

EXIT festival će proslaviti svoj 13. rođendan 28. juna na Trgu Slobode u Novom Sadu, uz soul kralja i nevjerovatnog dobitnika 5 Gremi nagrada! Ovim nastupom EXIT praktično dobija i svoj šesti dan, koji će biti organizovan na trgu u Novom Sadu i koji će biti BESPLATAN za sve posjetioce. Želimo da ovaj dan proslavimo sa našom mnogobrojnom publikom, da svima poklonimo fantastičan nastup i odličan provod te večeri.

Prvobitno planiran datum kada je jedan od najavljenih headlinera festivala trebalo da nastupi je 11. jul. Međutim, zbog ekskluzivnog ugovora sa  ``The Voice!``, američkom verzijom idola, pjevač dua „Gnarls Barkley“ primoran je da otkaže cjelokupnu julsku turneju. Snimanja novog serijala ove veoma popularne emisije, uslovilo je CeeLo Greena da ne nastupi ni na jednom festivalu koji je prethodno dogovoren za juli 2013.

Međutim, uz izuzetne napore organizatora festivala da održi obećanje dato publici i zahvaljujući velikom ugledu koji EXIT uživa u svjetskoj muzičkoj industriji, jedini smo festival koji je dobio mogućnost drugog datuma za nastup tako velike zvijezde. I ne samo drugi datum već i najljepši rođendanski poklon, koji će podijeliti sa publikom.

Pored CeeLo Greena, program će upotpuniti nastup Zemlje Gruva i Svi Na Pod. Ovo dešavanje će pored mnogobrojnih organizovanih zagrijavanja u junu i julu, biti jedan veliki uvod za ono što nas čeka na ovogodišnjem R:Evolucionarnom EXIT-u. 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.