x

Sestre se udale isti dan,a onda je uslijedila tragedija

Sara, Kejli i Džodi Svejls su tri sestre koje su svojoj majci na samrti ispunile posljednju želju i udale se istog dana, kako bi majka prisustvovala njihovom najljepšem danu prije smrti.

Beki Svejls, njihovoj majci je dijagnostikovan rak dojke prije četiri godine, a preminula je samo par sati nakon ceremonije. Sestre su prvobitno imale plan da se svaka uda na drugi datum, ali kako se majci stanje pogoršavalo, riješile su da joj ispune posljednju želju i udaju se istog dana.

– U isto vrijeme je i tužno i veselo – rekla je Džodi, jedna od sestara, za televiziju koja je prenosila vjenčanje.

– Presrećne smo što je cijela porodica na kupu, ali ovo je vjerovatno posljednja „velika” stvar koju ćemo raditi zajedno – rekla je Sara.
 
Uprkos crnim prognozama i tome što hemoterapija nije davala rezultate, Beki je do posljednjeg daha ostala pozitivna i nije se odavala crnim mislima.
 
– Moja žena je ljubav moga života, i užasno je teško ovo kroz šta prolazimo. Jako sam ponosan na naše kćerke. Molim se Bogu da nam da snage da preživimo dane koji dolaze – rekao je Otis, Bekin muž sa kojim je bila u braku punih 25 godina.
 
Dan prije smti, Beki je na svom Fejsbuk profilu napisala „Zahvalna sam Bogu za svako novo jutro koje dočekam živa. Imam ogromnu podršku ljudi oko sebe.”
 
Izvor:Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.