x

Sin Šabana Šaulića teško bolestan:Pomažu mu ljudi sa ulice da preživi!

Robert Šaulić, vanbračni sin Šabana Šaulića koji ima 45 godina je teško bolestan i svakog mjeseca je u bolnici. Kako pričaju komšije u Zrenjaninu, oni skupljaju novac i daju mu, kako bi on imao za lijekove i za hranu. Bukvalno mu pomažu da preživi, prenosi tabloid Scandal!

- ``Robert je bolestan, stalno je po ljekarima i teško živi. Ne zna koliko dugo će izdržati ako nastavi da mu se pogoršava zdravlje, jer on nema adekvatnu njegu i mogućnost da se liječi. Stalno je po bolničkim krevetima i jedino dok je tamo njemu bude bolje, a čim izađe, stanje se pogoršava``, pričaju prve komšije i nastavljaju: 

 

- ``Robert je jako dobar čovjek i žao nam je što mu se to dešava i što tako živi, ali možda ga Bog pogleda da mu se desi neko čudo i neko mu pomogne. Na sve to, on radi kada može, ali brzo se umara zbog bolesti, pa ne može da radi puno vrijeme, ali koliko toliko uspije da zaradi neki dinar. Čuva tako starije i bolesne pa mu i oni daju novac. Sada, pošto mu se zdravlje pogorša, ko zna da li će moći i to``, otkrile su komšije za Scandal!

 

Šaban je inače Roberta dobio prije nego što je upoznao sadašnju suprugu Gocu, sa ženom sa kojom je bio kratko u vezi, a koja mu je tek poslije porođaja javila da su dobili sina. Šaban nikada nije bio siguran da li je dijete njegovo ili nije, ali joj je ipak pomogao, priznao ga i davao im godinama velike svote. 

 

- ``Ja sam njega priznao, a nisam ni znao da li je moj ili mi ga je ta žena podmetnula. Do njegovog punoljetstva sam mu plaćao alimentaciju i imao je sve od mene, a poslije je svako nastavio svojim putem``, rekao je Šaban, a prenosi tabloid Scandal!

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.