x

Sin Željka Mitrovića automobilom usmrtio djevojku (17)!

Beograd - Aleksandar Mitrović (20), sin vlasnika TV Pink Željka Mitrovića, usmrtio je BMW-om X5 sedamnaestogodišnju A. B. kod okretnice autobusa u Ustaničkoj ulici, saznaje Telegraf. Prema izjavama očevidaca, vozač automobila se nije zaustavio kada je udario djevojku. Međutim, Aleksandar se jutros, u pratnji svog advokata, javio u policiju. Djevojka se, prema navodima policije, u trenutku udarca nalazila na pješačkom prelazu, koji ima i semafor.

Željko Mitrović, vlasnik Pinka, u šoku je poslije saznanja da je njegov sin Aleksandar (20) usmrtio BMW-om X5 sedamnaestogodišnju A. B. U izjavi za Telegraf Željko navodi da bi dao svoj život da može da vrati vrijeme i spriječi tragediju koje je odnijela jedan mladi život. Mitrović kaže da ne postoji način da izrazi bol i saučešće u boli koji osjeća porodica nastradale:

- Ovo je tragedija nemjerljivih razmjera i ne znam kako da izrazim svu bol koju osjećam zbog smrti nesrećne djevojke koju je kolima usmrtio moj sin Aleksandar.

U toku je policijska istraga koja će ustanoviti kojom se brzinom kretao automobil kojim je upravljao Aleksandar Mitrović, kao i da li su tačne izjave svjedoka da je u momentu udara na semaforu bilo crveno svjetlo za pješake i koje su sve okolnosti dovele do ove tragedije.

Izvor:telegraf/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.