x

Siromašni dječak učestvovao na audiciji, ono što su Brena i Lukas uradili zaprepastilo sve!

Folk zvijezde Aca Lukas i Lepa Brena su zajedno sa direktorom ``Grand`` produkcije bili na audiciji za ``Zvezde Granda`` u Kruševcu, gdje se pojavio maloljetni mladić koji je bio pristojno obučen, ali je na sebi imao patike koje je očigledno pozajmio od nekoga, nekoliko brojeva veće.

Kada je uzeo mikrofon u ruke, salom se orio alpauz, a mnogi su prokomentarisali kako se konačno pojavio vanserijski talenat.

 

``Mali je zapevao kao niko do sada. Saša, Brena i Lukas su se naježili koliko je to bilo dobro. Nisu mogli da vjeruju kakav glas su čuli. Vidjeli su da je očigledno pozajmio od nekoga patike nekoliko brojeva veće i istog sekunda su izvadili novac i momku dali da kupi nove. Aplauz se orio, a mladić je odmah otišao zajedno sa jednim organizatorom da kupi obuću i vratio se dok je još trajala audicija da pokaže nove patike i zahvali se``, rekao je izvor, a Brena i Aca su potvrdili ove navode.

 

``Ne mogu da vam opišem koliko je bio srećan i kako je tako sitan znak pažnje njega uveselio. Imao je divnu frizuricu, košulju i pantalone, ali sam vidjela odmah da patike nisu njegove. Nije lijepo da pričamo kada nekome pomognemo, jer Aca i ja smo to uradili kao ljudi koji su osjetili potrebu za tim``, rekla je Brena. Pjevačica nije željela da otkrije ime mladića kako ga publika ne bi upamtila po tome kada krene takmičarski dio.

 

``Više mi je dušu ispunila ta njegova radost, nego što bi me usrećilo pet puta više tog novca. Jako se obradovao i odmah je pitao da li može da ih nosi na jesen kada dođe u Beograd``, rekao je Aca.

(cure.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.