x

Sjajna svirka Almira M & Tribun Banda, krcato uz dosta djevojaka: Otvoren House Club!

Nova atrakcija u gradu! Naime, ovoga petka, 17. jula na sjajnoj lokaciji u Sarajevu je otvoren House Club, kojem je u cilju da obogati noćni život u bh. prijestolnici, te ga pomjeri za jednu stepenicu više, što će bez sumnje i postići, jer spektakularno otvorenje je dalo do znanja kako nas tamo očekuje potpuno novi vid provoda. Vlasnici House Cluba Almir M & Tribun Band su bili sjajni domaćini na samom otvorenju, pa su u čast toga svim prisutnim poklonili vrhunsku svirku do sitnih sati.

Club House

Toplik bb

061842139

Prva noć Bajrama u Sarajevu je prošla u znaku mnogih događaja, no nijedan nije bio toliko kvalitetan kao što je to u pitanju zabava uz Almira M & Tribun Band. Novo mjesto u gradu - House Club odlikuje prelijepi, prostrani ambijent, a koji je sinoć bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Pored toga, House Club za svoje goste nudi fenomenalne ponude, tako da će svaki vaš provod u ovom klubu biti odličan i nezaboravan. 

 

Sama svirka u noći iza nas je protekla uz dosta dobrih hitova i sjajnih izvođenja, tako da se našlo za svakog ponešto. Posjetioci i iskusni partijaneri koji su napunili House Club uvjerili su se kako imaju novo mjesto za provod, pa nisu štedjeli riječi hvale, što zbog samog otvorenja, sjajnog događaja, tako i zbog odličnog ambijenta. Almir M & Tribun Band obećavaju dosta ludih zabava, stoga ste svi pozvani da se uvjerite u ono što ovo mjesto nudi.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.