Sjever Jug, sedmična najava

03.02.2014 18:00
sjever-jug-sedmicna-najava-main

Sedmična najava serije Sjever Jug za 3. - 7.2.2014.

ponedjeljak

Banu stalno ima noćne more u vezi s Guneyem, a ponovni susret s njim skoro je dovodi do ludila. S druge strane, Cemre i Kuzey maštaju o svom savršenom zajedničkom životu. Sumer Tezkan je ubijen, policija istražuje slučaj, a najviše se sumnja na Barisa. Gđa Ebru prebacuje krivicu na Guneya.

utorak

Banu je i dalje u mukama zbog Guneya, te njeno stanje postaje haotično. Čak i posluga u kući saznaje za njenu trudnoću. Čini se da će Guney ipak završiti u zatvoru. Kuzey je van sebe jer više nije siguran šta se dešava, ipak, ne želi prihvatiti da je Guney kriv. Svi koji su u bilo kakvoj vezi s porodicom Sinaner bivaju podvrgnuti istrazi zbog ubistva Sumera Tezkana. 

srijeda

Guney se jako loše osjeća u svojoj koži i nigdje ne može pronaći mir. Sami mu govori da ide u vojsku, ali to samo izaziva svađu između njih. Zeynep je istovremeno i sretna i tužna zbog Cemreinog i Kuzeyevog skorašnjeg vjenčanja. Banu proživljava psihičke krize zbog trudnoće, jer joj savjetuju da izvrši abortus, pošto lijekovi koje koristi škode bebi. 

četvrtak

Kuzey i Cemre konačno provode ugodne trenutke daleko od svih problema i nedaća. Demet pomaže Cemre da pronađe savršenu vjenčanicu, no Zeynep će im stvoriti nevolje. Guneyu u posjetu dolazi Deniz. Gdin Husein posjećuje Cemre i njenu majku. Guney se bori s duhovima iz prošlosti, no da li će uspjeti da ih se riješi?

petak

Stigao je i dan vjenčanja i posljednje pripreme su u toku. Međutim, Guney ne prestaje stvarati probleme Kuzeyu. Sami ima predosjećaj da će mu taj dan istovremeno biti i najsretniji i najtužniji dan u životu. Banu se sprema za operaciju. Cemre je sigurna u svoju odluku da ne želi Zeynep na svom vjenčanju. 

Seriju možete pratiti na TV1 svakim radnim danom u 20:00


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.