x

Skidamo kapu: Djevojčica saznala da je dečko vara, a njen raskid je oduševio svijet!

Kejti Nikens iz Planoa u Teksasu je bila bijesna. Njen dečko Džoi je prevario u parku i ona je odlučila da ga šutne preko poruke. I ne samo da ga šutne nego da ga katapultira. Postala je prava zvijezda na internetu. Inače, sada bi bio dobar trenutak da vam kažemo da ona ima samo 11 godina.

Kejti je saznala da je Džoi prevario. Udostojila ga je poruke. Hit poruke. Njena starija sestra Medi zatekla je ovu osvetu na mobilnom telefonu i postavila je na Tviter. Pokrenula je lavinu koja ne pokazuje da će se uskoro smiriti.

 

``Čula sam da si bio u parku sa Natali. Zašto si me prevario Džoi? Voljela sam te i vjerovala ti da me voliš ali sam se prevarila. Ne obraćaj mi se u školici`` rekla je Kejti.

 

Kada je mali preljubnik rekao da ga je ona očigledno malo voljela jer mu je donijela piće djevojčica je odbrusila.

 

``Ding - dong Džoi! To čuješ lift zato što nisi na mom nivou. Ja sam pobjedila ovu bitku. Ovaj put je stvarno gotovo`` napisala je djevojčica.

 

Kejti je ovo impresivno spuštanje završila sa ``pobjedila sam ovu bitku``. To je postalo toliko popularno da ovu rečenicu koriste širom interneta kao znak slavlja.

 

``Ja sam to izmislila i sada moji prijatelji to stalno govore. Da, da, ja sam šampion`` pohvalila se malecka poslije iznenadne slave.

 

``Bila sam malo ljuta kada sam vidjela koliko ritvitova i lajkova je imala slika, a ja nisam znala za to ali mi je na kraju bilo kul`` kaže otresita mala.

(kolektiv.me)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.