x

Slađa Allegro raspametila Zavidovićane: Sa publikom se slikala sat vremena - ODUŠEVIT ĆE VAS šta je rekla po tom pitanju!

Slađa Allegro je fantastičnim nastupom u prepunoj diskoteci Monaco u Zavidovićima završila ljetnu turneju. Monaco je ove sezone uspjelo dovesti najzvučnija imena estradne scene, ali ubjedljivo, rekord posjećenosti drži Slađa Allegro, koja je jedna od rijetkih, koja ne voli da se hvali takvim uspjesima. Za Ekskluziva.ba portal je dala veliki intervju, koji vam uskoro donosimo, a između ostalog, objasnila je zašto nakon svakog nastupa praktikuje da se fotografiše sa publikom. 

Nadaleko poznata diskoteka Monaco u Zavidovićima je i ovoga ljeta centar dobre zabave u Ze-Do Kantonu, što se najbolje vidjelo po nastupu Slađe Allegro. Inače, na ovaj događaj se dolazilo i iz okolnih gradova, pa i ne čudi što se tražilo mjesto više. Nije mala stvar kada u grad dolazi najbolji vokal estrade, ali i osoba za koju kažu da je najprizemnija i najkorektnija za saradnju, u što se uvjerila ekipa Ekskluziva.ba portala.

 

Rijetki uspijevaju postići tako veliki uspjeh, pri tome ne biti dio estradnog blata. Kvalitetnim pjesmama, prepoznatljivim vokalom, emocijama, ponašanjem, Slađa je stekla pravu armiju fanova, ali kako je i sama skromna, ona ih zapravo naziva svojom publikom. A da svojoj publici uistinu priredi fantastičnu noć uvjerilo se oko 2.000 posjetitelja u Zavidovićima. 

 

Slađa je objasnila šta je dobar provod, a uz pratnju svog benda, koji je, također, na dobrom glasu zbog sjajne svirke koju prave, dokazala je zašto kao sama ekipa važe za najcjenjenije muzičare. Dva bloka svirke je prošlo u sjajnoj atmosferi i vrhunskom izvođenje Slađinih i hitova njenih kolega, kojima ona svaki put donese posebnu draž. Uz pjesme sa njenog posljednjeg projekta ``Soba za tugu``, potom hitove ``Afrika``, ``Jelen``, ``Novo vreme``, ``Neka ide život``, ``Imendan`` vladala je totalna ludnica. Slađa je očarala sve prisutne, ispoštovala apsolutne sve, prvenstveno mnogobrojnu publiku, koja joj je prilazila da se fotografiše, još dok je pjevala na bini. Kada je vidjela, koliko je voljena, slikanje je zakazala poslije nastupa, što je i ispunila. Pjevačica je strpljivo, s osmijehom na licu, pozirala dobrih sat vremena sa fanovima, a za Ekskluziva.ba portal je objasnila zašto ima takvu praksu. 

 

- Jako je bezveze ne ispoštovati publiku, taj neko ko je večeras došao, platio je ulaz da vas vidi, da vas čuje... U današnje vrijeme, njima više znači fotografisnaje ili kada ste neku curicu od 17-18 godina pomazili po glavi, nego što vas je slušala cijelu noć. Došla je da vidi kako ste se obukli, kako ste se našminkali, kakav vam je muž... Sve je to zaista dio svega ovoga i onda je krajnje glupo da se završi nastup i da vi kažete: „Ja ne mogu, moram da idem.“ Ja noćas mogu da idem, jer hoću da se prevrnem, ali je bezveze stvarno... Ja sam se sinoć u Bihaću slikala tačno sat vremena i 40 minut, i sad momak iz obezbjeđenja pita: ``Hoćete li da skratimo?``, pa pitam: ``Kako da skratimo? Nemam srca za takvo nešto , ćuti i trpi, noge će da izdrže... ``

 

Ekipa Ekskluziva.ba portala vam uskoro donosi i veliki intervju sa Slađom Allegro, u kojem je otkrila o mnogim stvarima za koje niste znali - kakav je put do uspjeha,ko je čovjek koji stoji iza nje, zbog čega su bili u dugovanju, kako je prevazišla težak period u svom životu, zašto i zbog koje pjesme je bubnjar benda bio spreman prodati kuću, kako joj je pomogla Seka Aleksić, šta misli o Ceci Ražnatović, Jeleni Karleuši...

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.