x

Slastičarna Dolce Ore u proširenom izdanju: Provedite slatke sate na pravom mjestu!

Renomirana Caffe slastičarna Dolce Ore koja se nalazi na sjajnoj lokaciji, odmah do Sarajevske katedrale u ulici Trg fra Grge Martića od nedavno je postala bogatija za još jednu prelijepu prostoriju, u kojoj je za razliku od prethodne dozvoljeno pušenje cigareta. Time je slastičarna Dolce Ore postala prvi ugostiteljski objekat koji nudi zasebne prostorije za pušače i nepušače, a pored toga posjeduje i baštu u kojoj se svaki put kada je otvorena traži slobodno mjesto više. Ovakav potez svakako je za pohvalu, pa je očigledno kako Dolce Ore maksimalno misli na svoje goste.

Caffe Dolce Ore

Trg fra Grge Martića

Neovisno koju prostoriju slastičarne Dolce Ore da odaberete - za nepušače ili pušače, jedno je zagarantovano: naići ćete na toplu, domaćinsku atmosferu i miris svježih kolača. Caffe slastičarna Dolce Ore, što u prevodu znači Slatki sati osmišljena je po ugledu na romantične, vesele radnje, poput onih u evropskim prijestonicama, a već pri prvom dolasku ćete se osjetiti dobrodošlim.

 

Sami ambijent u kojem imate priliku uživati u "slatkim satima" mami vas da svratite i barem na trenutak pronađete željeni mir i harmoniju. Kako prostorija za nepušače, tako i ona za pušače podjednako su prijatne, stilski svedene, te prilagođene intimnom i toplom ugođaju za druženja sa najmilijima.

 

Slastice su posebna priča za sebe. Slastičarna Dolce Ore sa  raznoraznim specijalitetima bez sumnje ima i jedan koji odgovara baš vama, a i najzahtjevniji ljubitelji slatka će pronaći svoj ukus i ono što odgovara upravo njima. Sve slastice su daleko kvalitetne, a kada ih probate osjetit ćete pravi ukus i aromu. Ponuda se stalno osvježava, cijene su prilagođene današnjim standardima, što je  razlog više da čim prije navratite u slastičarnu Dolce Ore.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.