x

Slikala novu kuću da se pohvali prijateljima. Kada je vidjela fotku, zaledila se...

Mišel Midvinter (30) prije mjesec dana uselila se u kuću u selu Nort Bredli u Engleskoj i ponosna na svoj novi dom izašla je da slika kuću i to podijeli sa svojim prijateljima na Fejsbuku. Međutim, čim je uslikala fotografiju ugledala je na jednom od prozora nepoznato lice, koje ju je podsjetilo na duha nekog starca. 

Mišel, majka dvogodišnje djevojčice, vratila se u kuću kako bi provjerila da li ima li nekoga, ali je soba u kojoj je vidjela osobu na prozoru bila prazna. ``Neki vjeruju da je u pitanju sijenka od cvijeća, ali ne odgovaraju uglovi``, rekla je Mišel.

 

Mišel je rekla kako je jednom u kući pao sat sa zida, a njeni prijatelji tvrde da se i kvaka jednom okrenula i vrata se sama otvorila, iako sa druge strane nije bilo nikog! Mišel je slike objavila na Fejsbuku, ali niko od prijatelja nije mogao da nađe logično rješenje.

 

Lokalni historičar Andrej Džons (50) tvrdi kako bi lice na prozoru mogao da bude jedino duh Semjuela Kenta, koji je umro 1872. godine. Semjuel je bio otac djevojčice Konstanse koja je sa 16 godina, 1860. godine brutalno ubila svog trogodišnjeg brata.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.