x

SlimLine Club: Čast i zadovoljstvo je biti učesnik performansa ``Sarajevo, ljubavi moja`` koji je maestralno organizirao naš veliki umjetnik Memo Haljevac!

Na velikoj izložbi Meme Haljevca pod nazivom ``Sarajevo, ljubavi moja`` okupilo se preko 2000 ljudi iz različitih sfera života, a podršku u cijeloj priči je pružio SlimeLine Club, koji je na tržištu broj 1. za regulisanje tjelesne težine. Predstavnici SlimeLine Cluba su hrabro stali uz Memu, a prisutne nagradili poklon paketom njihovih proizvoda. Većina njih su zadovoljni korisnici preparata, a također bilo je i onih koji su se tek upoznali s cijelom pričom. SlimeLine je odavno daleko priznat, pa su i brojne poznate ličnosti oduševljene njihovim proizvodima, pa ne čudi što smo upravo kod SlimeLine predstavnika zatekli Armina Bijedića, Muhameda Alaima, Refika Šabanadžovića, Adisa Škalju...

 

SlimLine Club je nastao kao rezultat napora i težnje za postizanjem zdravlja, a cilj je da se do boljeg zdravlja dođe putem stvaranja kvalitetnih i učinkovitih proizvoda koji mijenjaju živote ljudima. SlimeLine nastoji pomoći drugima da dođu do vitkog tijela i više energije kako bi postigli svoje ciljeve, te ujedno pruža priliku za osobni i financijski napredak kroz razmjenu vrijednosti, motivacija i nagrada.

 

Misija SlimLine Cluba je postizanje dobrog zdravlja i očuvanje vitke linije, čemu svjedoče brojni zadovoljni korisnici. SlimLine program mršavljenje je pogodan za svakoga, te su se svi složili kako su efekti i rezultati vidljivi u relativno kratkom vremenskom periodu, a potvrda tome su mnogobrojni zadovoljni korisnici.

 

SlimLine proizvodi za vas su: Slim Line, Slimline Acai Berry, Slimline kafa, Slimline čaj i Slimline Advance.

 

Online kontakt SlimLine Cluba je: 
  ++387 33 713 500  ili  [email protected].

Također, posjetite i zvaničnu web stranicu:
http://slimline-club.com/bih/

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.