x

SlimLine Club na Sajmu kafe: SlimLine Coffee - hit kafa za mršavljenje tokom proljeća i ljeta!

U Sarajevu je održan drugi po redu Sajam kafe, a na jednom mjestu su se okupili najjači brendovi i ljubitelji kafe. Jedinstvena i svuda prepoznatljiva SlimLine kafa je izazvala posebnu pažnju. Naime, definitivno najviše zainteresiranosti na sajmu je bilo za hit kafu za mršavljenje tokom ovog proljeća i ljeta - SlimLine Coffee. Kako SlimLine Club podržava Meminu radionicu ``Sarajevo, ljubavi moja`` u okviru koje će 14.maja ispred SCC-a upriličiti obaranje Ginosovog rekorda, svi prisutni su za štandom SlimeLine Cluba bili dio Meminog performansa. 

Za štandom SlimLine Cluba na drugom Sajmu kafe u Sarajevu je bila izuzetna vesela atmosfera, a posjetioci su najviše oduševljeni kafom koja je idealna u proljetnim i ljetnim danima koji nam nadolaze. Zdrav, bezbijedan i ukusan napitak za mršavljenje u vidu praška, pored regulisanja tjelesne težine utiče na poboljšanje probavnog sistema.

 

SlimLine Club je nastao u namjeri da pomogne u rješavanju moderne bolesti zvana GOJAZNOST, koja je i  PROBLEM 21. vijeka, pružajući informaciju i nudeći RJEŠENJE kako se osloboditi suvišnih kilograma na jednostavan, siguran, provjeren i rezultatima potvrđen način bez odricanja i bez promjena navika. Mnogobrojni zadovoljni korisnici su samo potvrda SlimLine priče.

 

Posjetite web stranicu: 
www.slimline.ba

 

Online kontakt SlimLine Cluba: 

 

TC Robot Socijalno – 2. sprat
Zmaja od Bosne bb
71000 SARAJEVO
Tel: +387 33 713 500;
+387 61 148 100;
+ 387 62 708 768

 

Mostar: 
036/833-159

 

E-mail: [email protected]

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.