x

Sljedeće godine teget postaje nova crna!

Crna je oduvjek bila sinonim za eleganciju i stil, a all black kombinacije su prosto vanvremenske i savršene za sve prilike, sve uzraste, sve stilove i ukuse. I kako da ne obožavamo crnu?! Osim toga, ona je dominirala modnim trendovima kada je riječ o 2016. godini, ali izgleda da ćemo je u 2017. godini ipak zamijeniti jednom vrlo sličnom nijansom - teget! Dakle, teget će u narednoj godini biti nova crna, a mi predlažemo i kako da je nosite.

Teget je odlična za tvoje poslovne kombinacije, a možeš je nositi u vidu jednostavne rolke i moderne pencil suknje osvježene zanimljivim detaljima. Klasične salonke se podrazumjevaju, a cijeli autfit će zaokružiti kaput u nešto svjetlijoj teget nijansi.

 

Ponekad je i samo jedan komad u teget boji dovoljan da “začini” cjeolokupni izgled. Tako da, slobodno se odluči za svedenu kombinaciju farmerki i teget bluze, a aksesoari mogu biti ti koji će upotpuniti tvoj ležerni autfit.

 

Iako su neki protiv toga, teget lako možete nositi i uz crnu. Na primjer, to može biti sako koji će, osim trendi boje, biti napravljen i od trendi materijala – pliša! Upravo pliš je bio jedan od vodećih trendova u sezoni jesen/zima, a tako će ostati i u narednoj godini.

 

Teget kombinezon atraktivnog, zanimljivog kroja? O, da! Savjet plus – poponesite ga uz svjetlo plave i zlatne detalje za perfektno stilizovani look.

 

Teget se odlično kombinuje i uz bijelu i sivu boju, pa tako upravo komadima u ovim nijansama možete da dopunite spoj teget pantalona i kaputa. Dodajte još i šešir za moderni, šik izgled i osvojićete ulice gdje god se pojaviš!

 

Budite smjeli i teget ponesi uz neku upadljivu boju kao što je recimo narandžasta. Izgledaćeš zanimljivo i nekako egzotično!

 

Još jedan autfit koji je moderan, ali i jako zanimljiv i odgovarajuć za kancelariju jeste teget komplet osvježen sitnim bijelim prugama. Osvježi kombinaciju bijelim detaljima i sigurno ćeš biti IN.

 

I aksesoari se računaju! Odličan detalj kojim ćeš “začiniti” svoje svakodnevne kombinacije jeste simpatična tašnica u teget nijansi obogaćena zlatnim detaljima. Jer teget i zlatno su savršen spoj!

 

Interesantna teget haljina u kombinaciji sa bijelom košuljom može izgledati tako slatko i “školski”, a ipak, sa ovom kombinacijom donijaš savršeni poslovni autfit!

 

Izvor: Cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.