x

Slobi pustili snimak na kom ga Luna žestoko ogovara, on ustao i komentarom ostavio sve bez teksta! (VIDEO)

Sinoć je u ``Zadruzi`` produkcija puštala interesantne snimke koje su zadrugari komentarisali. Pušten je snimak u kojem Luna Đogani sa Anom Korać priča o Slobi Radanoviću. Đoganijeva u razgovoru sa Anom nije iznijela lijepe detalje o Slobi, pa je ponovo komentarisala da se Radanović ne ponaša kao muškarac.

- Ponižavaju me, 3 meseca slušam tu ološ kako komentarišu mene. Mogla sam do sad da poludim. Imam etiketu ljubavnice u cijeloj Srbiji. Duks je stigao na kojem sam ja iza prešvrljana. Šta treba, da lupam okolo i da se derem?! Sve je prošlo, i Kija i ono tajno, i ljudi i osude, i on se sad sjetio, sad mu je najteže kad se sve završilo?! Ajde, budi muško bre, trpi i ćuti. Šta kukaš koji đavo?! - rekla je Luna u snimku koji je pušten.

 

- Sad je prošlo sve i samo treba da održavate to sve - dodala je Ana.

 

- Pa ne mogu da održavam kad se svaku noć svađamo oko gluposti, kad se on ovako ponaša! - kazala je Luna.

 

- Pa što se sad tako ponaša? - pitala je Ana.

 

- Pa zbog Janjuša... Janjuš se smorio i on sad hoće kući... Idi kući... Preskoči i idi kući. Lakše mi je da budem sama ovdje do kraja, nego da gledam njega kako je smoren i nad*kan! - objašnjavala je Luna.

 

- Pa gdje je Sloba sad otišao? - pitao je Miljan.

 

- U gu*icu moju. Izvini Miljane, tamo je negdje, lupa lopticom...  - odgovorila je Luna.

 

Dok je Sloba slušao šta Luna priča držao je pognutu glavu i vidjelo se da mu nije nimalo prijatno. Međutim, kada su odgledali ovaj snimak Luna je počela da se pravda i brani, a Sloba je, umjesto da odreaguje na sve to i da svojoj djevojci stavi do znanja da nije trebalo tako da govori o njemu, kazao kako joj baš ništa ne zamjera.

 

- Je l` može neki prilog bez mene? Ispada da ja ovde jedina komentarišem! - branila se Luna poslije snimka.

 

- Znači rekla si za Slobu da stisne zube i da bude muško? - pitala je Dušica Lunu.

 

- Dobro, ja to tako kažem... - branila se Luna.

 

- Znači da je pi*ka? - dodala je Maca.

 

- Ne, ne mislim da je to! I stalno se to u kontekstu tako govori, ja kod to kažem, ne mislim da nije muško nego tako se kaže u narodu ``Budi muško i izdrži``, tako da briga me šta vi mislite. Ne mogu više da komentarišem to, sto puta sam rekla da ne mislim to... - pravdala se Luna.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.