x

Slovenija se, ipak, ne povlači sa Evropskog prvenstva

Rukometna reprezentacija Slovenije ipak se neće povući sa Evropskog prvenstva, saopštio je legendarni rukometaš ove selekcije Miha Žvižej.

Žvižej, koji je nastup na Evropskom prvenstvu otkazao iz privatnih razloga iako se špekuliše o svađi sa selektorom Vujovićem, napisao je putem Twittera poruku kojom je razotkrio važnu odluku.

``Drago mi je što Slovenija ostaje na prvenstvu i pao mi je kamen sa srca. Tužno je da se u ovako uzbudljivom vremenu za rukomet moramo suočavati sa svojim problemima. Ovo se uvijek dešava, ali bojim se da nema pravog rješenja``, napisao je Zvižej, koji je potom poslao poruku podrške svojim kolegama iz nacionalnog tima: ``Naprijed, Slovenija!``

Odluku o nepovlačenju sa Evropskog prvenstva donijeli su čelni ljudi RS Slovenije, predsjednik Franjo Bobinc i generalni sekretar Gojan Cvijić, vjerovatno svjesni kakvu bi to nanijelo štetu slovenačkom rukometu u periodu koji dolazi.

Službena potvrda slovenačke odluke očekuje se u 16 sati, kada je najavljena konferencija za medije.

Inače, Slovenci su nezadovoljni suđenjem protiv Makedonije (24:25) i posebno Njemačke (25:25), a posljednju utakmicu igraju večeras od 20:30 protiv Crne Gore.

 

Izvor: SportSport.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.