x

Smirnoff Mixhibit aplikacija: Slike pretvara u priču!

Smirnoff, proizvođač vodke broj jedan u svijetu, objavljuje globalno lansiranje Mixhibit aplikacije, revolucionarnog alata koji spaja korisnikove najbolje momente, zabilježene na Facebook-u, Twitter-u i Instagram-u, u svojevrsni unikatni video.

Već sada je dostupna  na iTunes Store i Google Play i dolazi na još 25 drugih tržišta ove jeseni. Mixhibit aplikacija je prva aplikacija koja pruža kolaborativno prepričavanje, pomoću zabilježenih sadržaja, korisnika i njihovih prijatelja i tako omogućuje korisnicima jednostavan način da ponovo prožive zajednička iskustva.

˝Mi razumijemo važnost spajanja fizičkih iskustava sa digitalnim svijetom˝, rekla je Lejla Kasumić, PR Manager. „Mixhibit je alat koji korisnicima omogućava da ponovo prožive svoja iskustva sa socijalnih mreža, u stvarnom vremenu, na unikantan i jednostavan način.˝

˝Mixhibit mi  omogućava da se spojim sa svojim fanovima˝, rekao je Adnan Pest, poznati BH DJ. ˝To više nije samo slika ili post- ja pričam priču kroz ove video klipove na jedan veoma cool i jednostavan način, moji prijatelji i fanovi će biti veoma zainteresovani.˝

U digitalnom dobu, gdje se dobri provodi rijetko dešavaju bez telefona u ruci, Mixhibit aplikacija, na lagan način pruža korisnicima mogućnost da podijele svoja iskustva.  Proces kreiranja se daje punoljetnim korisnicima, koji izabiru fotografije i statuse,  biraju  pjesme u ogromnoj bazi, od preko 10.000 pjesama, koje se biraju na osnovu raspoloženja ili žanra muzike, da bi se napravio video. Korisnicima je pružena opcija, da se koriste statusima  i fotografijama njihovih prijatelja i tako po prvi put mogu da inkonponuju različita gledišta u svoje Mixhibit video klipove, da bi ispričali grupnu priču. Bez obzira da li se spajate sa prijateljima ili vašim omiljenim umjetnicima, Mixhibit aplikacija  je platforma preko koje se proživljavaju i dijele priče, to ustvari i jeste cilj Smirnoff kompanije, da stvori most između offline i online svijeta.

Prateći Smirnoff Nightlife Exchange Project i Smirnoff Midnight Circus, Mixhibit aplikacija  je najnoviji način spajanja ljudi i dijeljenja dobrih trenutaka sa prijateljima. Smirnoff će nastaviti da se okreće fanovima za podršku i tako poboljša buduća ažuriranja i na taj način osigura da Mixhibit aplikacija nastavi da donosi iskustvo i uzbuđenje svojim korisnicima.

Mixhibit aplikacija se može skinuti na iTune Store i Google Play.
https://play.google.com/store; http://www.apple.com/itunes/
Obavezno posjetite i FB Page Smirnoff BH: https://www.facebook.com/BiHSmirnoff?ref=hl

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.