x

Smrtni grijesi svake veze!

Svako povremeno posrne. No, postoje i stvari koje, ako ih činite prečesto, mogu rezultirati time da ostanete same i slomljena srca.

Biti u vezi ne svodi se samo na leptiriće u stomaku i razmjenjivanje nježnosti. To zna biti vrlo teško. I velike su šanse da je dečko bezbroj puta u glavi poželio raskinutu s vama jer ste počinili neki od ovih smrtnih grijehova svake veze. 

1. Prestale ste da se depilirate 

Nakon uzbuđenja što vas voli, a potom i što se želi oženiti vama, dogodi se nešto prilično čudno. Koliko puta pomislite na dlačice na nogama i one ispod pazuha i kažete: "Ma, pustiću ih još samo jedan dan". Većini muškarac to je odbojno. Povremeno to sve žene odlažu, ali kad konačno učine i stave kremu na noge, i same sebi postanu privlačnije. Zamislite kako je tek muškarcima. 

2. Prestale ste da se sređujete 

Kad bi muškarci birali odjeću za žene, vjerovatno izbor ne bi pao na trenerke i velike majice. Sigurno se sjećate svih seksi kombinacija kojima ste ga osvajale, a sjeća ih se i on. Zato ga, s vremena na vrijeme, iznenadite. 

3. Prebliski ste s njegovom majkom 

Lijepo se slagati s njegovom majkom i više je nego poželjno. Ali nemojte postati prebliske. To će otprilike imati obrnuti učinak od vijagre, jer nijedan jedan muškarac ne želi seks sa svojom majkom. Ili njenim klonom. 

4. Dijelite horor-priče iz WC-a 

Možda piškite pored otvorenih vrata i to je u redu ako ste oboje za. Ali tu povucite crtu. Ne morate mu objašnjavati pojedinosti... 

5. Prijateljicama o njemu govorite samo loše stvari 

'Kakav idiot!', 'Gubitnik!', neke su od stvari koje dijelite s prijateljicama dok opisujete dragog... Ali ako im samo to govorite, one će o njemu misliti samo najgore i sasvim sigurno njihov odnos neće biti najblistaviji. Osim toga, ako uvijek budete tražile negativno, to vam može i uništiti vaš odnos. 

6. Prestali ste da večerate zajedno 

To nije uvijek moguće. Ali kad možete, zajedno kupujte namirnice i pripremajte jela. To je jedna od "onih" stvari u vezi i puno je bolja od mrmljanja: "Večera ti je u frižideru". Ako uvijek jedete sami, mogle biste početi solirati i u drugim stvarima. 

7. Dopustili ste da internet stane između vas 

Drugu ženu ili drugog muškarca zamijenili su telefoni, kompjuteri... Koliko ste puta sjedili na kauču pored svoga dragog a da niste razmijenili i riječ, jer ste prezauzeti provjeravanjem Fejsbuka i Tvitera? Vaši prsti bi trebalo da istražuju druge stvari..

 

Izvor: magazin.net.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.