x

Snimaj, gledaj i dijeli posebne trenutke uz novu seriju LEGRIA HF R!

Sarajevo,13.01.2014. – Canon je predstavio tri nove kamere iz LEGRIA HF R serije – LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 i LEGRIA HF R606. Savršene za snimanje i dijeljenje posebnih trenutaka zabilježenih u vrhunskom Full HD kvalitetu, nove kamere omogućuju svima da kreiraju kreativne video  zapise jednostavnije nego ikad prije.

Uhvatite trenutke slavlja

Kombinirajući Canon Full HD video sistem s visokokvalitetnim DIGIC DV4 procesorom, nove kamere osiguravaju da ne propustite nijedan trenutak slavlja – od praznika, zabave do školskih priredbi. Uz 32x optički zoom objektiv s naprednim uvećavanjem od 57x ovi modeli kamera omogućavaju slobodu snimanja raznolikih scena, bez obzira na udaljenost. 

 

Da svi stanu u kadar i prilikom uvećanja osigurava opcija Zoom Framing Assist, a da će svaka fotografija biti kristalno čista garantuje Intelligent IS koji automatski reducira potrese kamere. 

 

Kako biste mogli praviti grupne fotografije s većim brojem osoba, nova LEGRIA HF R68 ima i Wide Attachment objektiv, koji se brzo i jednostavno može montirati, ujedno skraćujući fokalnu dužinu do 26.9mm.

 

Zabava za cijelu porodicu

Dodati kreativni zaokret svakom videu sada je moguće brzo i jednostavno uz niz novih opcija. Tako uz opciju Slow motion recording možete smanjiti brzinu slike i do 1/2x, što je idealno kako ne biste propustili niti jednu milisekundu prvog gola kojeg postigne vaše dijete, dok s druge strane video možete ubrzati i do 1200x, što je idealno za brze rekapitulacije zalaska sunca ili adrenalinske vožnje. 

 

Kako biste sačuvali sve dragocjene trenutke koje ste snimili, opcija Baby Mode automatski video pohranjuje u odabrani album, uz opciju zaključavanja – čime omogućavate da video pregledavaju i vaša djeca, bez straha da će zapise slučajno izbrisati.  

 

Podijeli sačuvane trenutke

Kad snimite sve te sjajne video zapise, možete ih brzo i jednostavno podijeliti s uređajima kompatibilnim s NFCom , uključujući pametne telefone, tablete i Connect Station CS100. Vrlo je jednostavan upload i dijeljenje na društvenim mrežama. Također, LEGRIA HF R606 je kompatibilna s FlashAir  SD karticama – što omogućava dijeljenje, pohranu i pregled materijala na pametnim telefonima i tabletima, bez potrebe za internet konekcijom. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.