Snimak koncerta Saše Matića na TV Pink BH

02.01.2017 20:00
snimak-koncerta-sase-matica-na-tv-pink-bh-main

Kad: 02.01.2017. od 22 sata

Gdje: TV PINK BH

 

Televizija Pink BH u ponedjeljak, 02. januara od 22 sata donosi snimak nedavno održanog koncerta Saše Matića u sarajevskoj dvorani „Zetra“.

Matić je svojim prelijepim baladama ispunio srca preko 20.000 ljudi koji su u Zetru stigli iz svih krajeva BiH, ali i susjednih država. Koncertom je oboren rekord posjećenosti dvorane u kojoj su do sada nastupala najveća muzička imena iz cijelog regiona.

 

Na Matićevom repertoaru redali su se zatim hitovi poput "Kad ljubav zakasni", "Nađi novu ljubav", "Noći u Sibiru", "Samo ovu noć" i brojni drugi koje je publika uglas pjevala.

 

Publiku u krcatoj Zetri Saša je dodatno raznježio, ali i bacio u sevdah prisjetivši se sarajevskih legendi Kemala Montena i Safeta Isovića čije je pjesme "Sarajevo, ljubavi moja" i "Neko tiho ulicom pjevuši" otpjevao zajedno sa 20.000 "pratećih vokala" što je ujedno bio i najemotivniji dio spektakla u tri čina.

 

Pjevajući skoro tri sata Saša Matić je publici u Zetri poklonio noć emocija i nevjerovatne energije, a istu energiju osjetit će i gledatelji TV Pink BH, u ponedjeljak, 02. januara od 22 sata.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.