x

Snimljeni vizuali za reviju Gordane Zucić !

Snimljeni vizuali za reviju Gordane Zucić koja će se u organizaciji Hrvatske matice iseljenika Dubrovnik,  održati na finalnoj večeri  tradicionalne Večernjakove domovnice u Bad Homburgu  u Njemačkoj,  1. marta 2013.godine. 

Večernjakovu domovnicu na kojoj se svake godine biraju  najpopularniji Hrvati u iseljeništvu, organizira inozemno izdanje Večernjeg lista. 

Riječ je o najprestižnijem izboru izvan domovine na kojem će ove godine nastupiti Toni Cetinski i drugi uvaženi izvođači. 

Urednik i voditelj inozemnog izdanja Večernjeg lista u Frankfurtu Stipe Puđa,  zadovoljan je organizacijom  Domovnice, te najavljuje i brojne goste iz domovine i iseljeništva. 

Cijela ova priča je nastala kao produkt dugogodišnje suradnje Hrvatske matice iseljenika i Gordane Zucić koja je članica udruge Hrvatski san iz Salzburga, koju već dugi niz godina uspješno vodi Vera Papić. 

Kao i uvijek, Gordana će se predstaviti sa vrhunskim kreacijama koje su izrađene od najfinijih materijala. 

Snimljeni vizuali su ujedno i dio nove kolekcije koja će biti dostupna početkom trećeg mjeseca u prodajnom prostoru svjetski priznate dizajnerice koji se nalazi u sklopu SPC Rondo, Mostar. 

Umjetnik kose Stipe Filipović koji je bio zaslužan za frizure na snimanju, te zajedno sa Gordanom, koja njegove frizure naziva skulpturama, putuje na manifestaciju gdje će se skupa pobrinuti da cijela priča bude potpuna. 

Kao zaštitno lice pojavljuje se prelijepa Petra Dukić koja je sve prisutnija u modnom svijetu. 

Cijela ekipa je bila prezadovoljna Petrom, osobito njenom profesionalnošću te je još jednom opravdala zašto se u tako kratkom roku nametnula kao traženo lice na modnoj sceni. 

Da bi na fotografijama koje je uradio Ante Cvitanović Petrino lice zasjalo u punom sjaju zaslužna je vizažistica Maja Čolak.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.