x

Šok šokova! Rada Manojlović se udaje za poznatog tenisera! A nije Nole! (FOTO)

Ovo je folk zvijezdi ispričao iskusni astrolog sa kojim se nedavno vidjela u svom rodnom mjestu Četereže. Naime, Rada je uskršnje praznike provela sa porodicom, ali im je kuća stalno bila puna prijatelja i komšija. Jedne večeri kod njih je svratio i komšija iz ulice koji već dugo živi u Novom Sadu, pa je došao da ih pozdravi. On se, inače, uspješno bavi astrologijom desetak godina i ima elitne klijente, čak i neke političare.

Rada mu je u šali rekla da joj kaže šta je čeka u budućnosti, a onda se toliko šokirala da je zanijemila. On joj je tražio samo datum rođenja i tačno vrijeme, pa je odmah na računaru izradio njenu natalnu kartu i počeo da priča šta je čeka u bliskoj budućnosti.

 

- Ovaj ljubavni pakao koji traje posljednjih devet godina si morala da prođeš zbog karme iz prošlog života. Od jula u tvoj život ulazi muškarac koji će te ostaviti bez daha. On će biti sve ono što si oduvijek tražila. Sportista je, i gotovo sam siguran da je teniser. Jasno se vidi da već uživa slavu i popularnost u svom domenu i na lijevoj butini ispod prepone ima biljeg tamnije boje - rekao je astrolog Radi.

 

On je još dodao.

 

- Postoji samo jedan problem. On je trenutnio u braku ili ozbiljnoj vezi koja je neka vrsta vanbračne zajednice. Ali ne brini, to će biti gotovo vrlo brzo jer je trebalo da se okonča još u januaru. Susret sa tobom ubrzaće njegovu odluku da se raziđu- objasnio je astrolog pjevačici.

 

S obzirom da joj je astrolog rekao da taj teniser u braku možda je riječ o Novaku Đokoviću ili Janku Tipsareviću. Međutim, bila bi jaka grehota da se ovi brakovi rasture. Stoga je najpogodnije da taj suđeni teniser bude Viktor Troicki, mada ne znamo koliko bi se to svidjelo njegovoj sadašnjoj djevojci Aleksandri Đorđević. 

 

Doduše, astrolog nije precizirao da li je Radin suđenik iz Srbije, tako da nije isključeno da je u pitanju i neki stranac. Ko god on bio, ako je vjerovati predviđanju astrologa, Radu očekuje svijetla budućnost. 

(Espreso.rs / Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.