x

Šokantna izjava Tijaninog ubice!

Monstrum Dragan Đurić (34), koji je krajem jula zvjerski ubio Tijanu Jurić (15), psihijatrima koji u zatvorskoj bolnici Centralnog zatvora u Beogradu vještače njegovo psihičko stanje danima priča najbizarnije stvari, otkriva “Informer”.

Đurić i dalje ne pokazuje ni trunku kajanja, hladnokrvno do najsitnijih detalja opisuje kako se iživljavao nad nedužnom djevojčicom, a sasvim je ubijeđen da će od države naplatiti odštetu zbog “kršenja ljudskih prava”. Doktorima je u više navrata ispričao da će tim parama platiti da mu “srede lice” jer cijelog života ima komplekse zbog svoje rošave i bubuljičave kože.

 

Kako saznajemo, Đurić je psihijatrima ispričao da je ranije imao se*s sa dječacima i djevojčicama i da je bio u nekoliko veza sa udatim ženama.

 

- On odbija da kaže bilo šta o tome. Ali je više puta ponovio da voli da ima se*s sa dječacima i djevojčicama i da je i ranije to radio. Onda se, bez pitanja, hvalio navodnim vezama sa udatim ženama – prenosi jedan od medicinskih radnika angažovanih na ovom slučaju.

 

Ipak, procjena doktora je da je Đurić ozbiljan psihopata i sociopata, ali da nije lud. Oni smatraju da je sposoban za suđenje i da neće izbjeći kaznu, tvrdi izvor ovog lista.

 

Đurića u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, kao ni u zatvoru u Subotici, niko nije posjetio.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.