x

Šokantni detalji monstruoznog ubistva malog Denisa / Majka ga kljukala tabletama i rakijom do besvijesti: Mama, je li moram umrijeti?

Slučaj monstruoznog ubistva Denisa Pašića u Puli se raspliće, ali pitanja je sve više, a nove šokantne detalje objavila je ekipa emisije ``Provjereno`` s hrvatske Nove TV. Teta ubijenog dječaka Kadifa Pašić tvrdi kako su prijavljivali slučaj centru za socijalnu skrb i kako se i sam otac, koji se trenutno nalazi u zatvoru, bojao za sina. 

Tragedija je mogla biti spriječena jer Chiari Rojnić je oduzeta poslovna sposobnost, ali ne i skrb nad trogodišnjim djetetom!

 

Uz majku, osumnjičena za pomaganje je i 14-godišnjakinja. Maloljetna djevojčica je štićenica doma otprije problematična i sama je navodno zlostavljano dijete.

 

- Institucije u Puli su znale da Chiara nije bila sposobna za odgoj djeteta. Priča se da ima dijagnozu bipolarne ličnosti i da se navodno bavi pros*itucijom - kaže anonimni izvor.

 

Njezine fotografije i statusi na Facebooku vode u tom smjeru, no niko to nije službeno potvrdio. Navodno je preko interneta upoznala i izvjesnog Makedonca zbog kojeg se i riješila sina.

 

- To je bilo tako da su ga odlučili ubiti, našopali su ga tabletama i rakijom i nakon toga je maleni pao u nesvijest. Kad se dijete opet diglo, ona se proderala: ``Šta si još živ?``, a u jednom trenutku je mali promrljao: ``Mama, što ću ja umrijeti?``. Onda je ona izgubila razum i počela ga je gušiti - rekao je za ``Provjereno`` Kristijan Bijažić, poznanik bake ubijenog dječaka Denisa, prenoseći glasine koje kruže.

 

Zbog njezina promiskuiteta, završio je i brak s Denisovim ocem. On se sada nalazi u zatvoru u BiH.

 

Chiarina majka, koja se s njom susrela dan prije ubistva, zamolila nas je za razumijevanje jer na skrbi ima stariju Chiarinu kćer. Telefonski su nam i ona i njezina druga kćer, Chiarina polusestra, potvrdile da je ona bila loše i da se to znalo. Trenutno je bila u postupku oduzimanja poslovne sposobnosti, a unatoč tome, institucije su joj dozvolile brigu o malom Denisu.

 

Centar za socijalnu skrb u Puli, mjesto koje se poziva na odgovornost, odbija dati komentar.

 

Zanimljivo je da niko od susjeda nije prijavljivao zanemarivanje i zlostavljanje djeteta. Kao što je izostala reakcija prije događaja, tako ni sada susjedi nisu raspoloženi za komentiranje.

 

- Krivimo i te susjede što su sve znali, a nisu nam javili. Sve se moglo drukčije odigrati - kaže Denisova tetka Kadifa.

 

Maleni Denis je pokopan jučer u Velikoj Kladuši.

(Jutarnji.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.