x

Šokantno saznanje o ljubavi Rade Manojlović i Harisa Berkovića!

Ljubav između Rade Manojlović i Harisa Berkovića puna je skandala, a nedavno se pojavilo i novo, šokantno saznanje. Naime, izvor blizak pjevaču, otkrio je da je Haris uporedo sa Radom održavao vezu i sa izvijesnom Eminom iz Bosne koja studira u Beogradu na Pravnom fakultetu.

Njih dvoje su skoro 2 godine u neobaveznoj vezi, ali Harisa to nije omelo da se viđa sa Radom, pa čak i da pre nekoliko meseci pređe da živi u njen stan na Vračaru.

 

 - Haris je sa Eminom oko 2 godine, ali joj je objasnio da ne treba da se eksponiraju zbog njegove pjevačke karijere. Njegovi najdraži drugari znaju za nju, kao i Harisova porodica. Emina je baš zaljubljena u Harisa i nju ne zanima da se javno pojavljuje sa njim, što njemu i te kako odgovara. Kada je započeo vezu sa Radom, a mediji počeli da pišu o njihovoj romansi, Haris se Emini pravdao da to nije istina i da je dobro što ga povezuju sa Radom, jer sa njom ima duet. Čak i kad je iz novina saznala da Haris živi kod Rade, slagao ju je da živi sa jednim drugom i njegovom djevojkom kada je u Beogradu, te da je zbog toga ne vodi u taj stan. A pošro Emina iznajmljuje stan sa cimerkom, Haris je često tokom boravka u Beogradu spavao i kod Emine -  priča izvor blizak Harisu.

(Informer.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.