x

Sol Azur & Buena Vista: Jesen u Evropi uz neponovljive cijene!

Turističke agencije Sol Azur i Buena Vista su postali sinonim za nezaboravna putovanja, ekskurzije, fantastične provode ne samo za mlade ljude, već za sve one koji su putovali sa njima i koji svake godine ukazuju sve veće povjerenje. Veoma je dobro poznato kako Sol Azur i Buena Vista vrlo često organiziraju putovanja po nevjerovatno, jeftinim cijenama, a stoga i jesen donosi novitete. Naime, pod sloganom "JESEN U EVROPI" Sol Azur i Buena Vista su za vas pripremili zanimljiva putovanja po HIT CIJENAMA. Polasci su 20./21. 11., a na vama je da odabarete neke od destinacija. Amsterdam, Beč, Budimpešta, Pariz, Prag, Rim.

Sol Azur & Buena Vista

Branilaca Sarajeva 21, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

033550540 / 033550561

- AMSTERDAM (19.11. - 25.11.) već od 295 KM

 

…mjesto zabave, novih doživljaja i spoznaja, mjesto koje nikad ne spava, mjesto suprotnosti, tolerancije, mjesto drugačijih, a ipak jednakih ljudi, mjesto svjetskih poznatih muzeja, mjesto nezaboravne hrane, mjesto brojnih kanala i mostova, jedinstvenih coffee shopova…

 

O programu putovanja za Amsterdam saznajte na linku: http://www.solazur.ba/bs/jesen-2014/amsterdam

 

- BEČ (21.11. - 24.11.) već od 199 KM

 

Beč je vijekovima bio prijestolnica Habsburške monarhije, a sada je glavni grad bogate Austrije. Beč je grad slavnih koncertnih dvorana i vrhunskih koncerata, bogatih muzeja, opere i pozorišta, što ga uz neizostavnu kupovinu u Mariahlifer strasse, čini veoma primamljivim za turiste. Beč je uređen i uredan grad, gdje je svaka fasada čista i svaki ukras na svom mjestu. Centar grada okružuje veliki kružni bulevar Ringstrasse i na njemu se nalaze brojne znamenitosti: Parlament, Gradska kuća, Burgteatar, Univerzitet... Hofburg je palata iz koje su moćni Habzburzi vijekovima upravljali sudbinama naroda Evrope i velikog dijela Svijeta, a danas je muzej, kongresni centar i Predsjednička palata. Ulice Kohlmarkt, Graben i Kertnerstrasse su glavne pješačke zone grada i vode Vas do samog centra, do Štefansplaca i Štefansdoma - gotičke katedrale Svetog Stefana. Beč je grad brojnih kafića i lijepih restorana u kojima možete probati čuvene bečke specijalitete: sacher torte, wiener melange kafu, bečku šniclu… U Beču živi oko 1,6 miliona ljubaznih Bečlija udaljenih od Sarajeva samo 800 km...

 

O programu putovanja za Beč saznajte na linku: http://www.solazur.ba/bs/jesen-2014/bec

 

- BUDIMPEŠTA (21.11. - 24.11.) već od 145 KM

 

Budimpešta, koju još zovu Parizom Istočne Evrope, nastala je  spajanjem Budima i Obude, na desnoj obali Dunava, sa Peštom na lijevoj, istočnoj obali. To je grad umjetnosti, mode i muzike. Njene široke avenije i rijeka Dunav sa daleko poznatim mostovima upotpunjuju sliku ove prelijepe metropole.

 

O programu putovanja za Budimpeštu saznajte na linku: http://www.solazur.ba/bs/jesen-2014/budimpesta

 

- PARIZ (19.11. - 25.11.) već od 325 KM

 

Pariz, grad ljubavi, grad svjetlosti, umjetnosti i kulture, sa svojim šarmantnim ulicama, slavnim palatama, divnim parkovima i čuvenom kuhinjom i vinima, zaista jeste jedna savršena romantična destinacija. Za Francuze, Pariz je centar svijeta. Za ostale stanovnike planete - metropola svih metropola. Dive mu se i zavide mu danas koliko su to činili i prije sto godina. 

 

O programu putovanja za Pariz saznajte na linku: http://www.solazur.ba/bs/jesen-2014/pariz

 

- PRAG (21.11. - 25.11) već od 199 KM

 

Prag, nekada zvan gradom stotinu tornjeva, Zlatnim gradom, majkom svih gradova… Ukoliko niste imali prilike da posjetite ovaj evropski dragulj, biće dovoljno da stanete na zidine nekog od praških dvoraca i da vidite i osjetite beskrajno prostranstvo i panoramu koja će vas ostaviti bez daha.

 

O programu putovanja za Prag saznajte na linku: http://www.solazur.ba/bs/jesen-2014/prag

 

- RIM (20.11. - 25.11.) već od 199 KM

 

Kada Vam kažu RIM, obavezno će Vam odmah pasti na pamet sljedeće: COLOSSEO, Fontana di Trevi, Piazza Espanola, Vatikan...Posjetite mjesta gdje su se odvijale najveće borbe gladijatora, potražite sreću bacanjem novčića u poznatu fontanu, posjetite španjolski trg, te obiđite Vatikan i uvjerite se da je Mikelanđelo zaista bio genije.... Zar je potrebno više razloga za odlazak u Rim?

 

O programu putovanja za Rim saznajte na linku: http://www.solazur.ba/bs/jesen-2014/rim

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.