x

Sol Azur i Buena Vista: Bosanci i Hercegovci okupirali Prag! (II DIO)

Zahvaljujući najuspješnijoj turističkoj agenciji u BiH, ali i na Balkanu - Sol Azur & Buena Vista više od 1.000 mladih sa područja cijele BiH je imalo priliku da uživa u nezaboravnom putovanju, a gdje su za pet uistinu nezaboravnih dana posjetili čak četiri grada u četiri države. Nakon prve fotogalerije, donosimo Vam i drugu od ukupno tri. Sponzor putovanja je bio Nescafe, koji će najbolju sliku nagraditi putovanjem.

Sol Azur & Buena Vista

Branilaca Sarajeva 21, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

033550540 / 033550561

Vrijedi spomenuti kako je interesovanje za ovo putovanje bilo ogromno, a agencija Sol Azur & Buena Vista je vrhunskom organizacijom po ko zna koji put zadobila brojne pohvale i naravno maksimalno zadovoljne klijente, koji će i u narednom periodu iskorištavati nevjerovatne ponude turističke agencije i uživati u nezaboravnim putovanjima.

 

Zahvaljujući agenciji Sol Azur & Buena Vista i besprijekornoj organizaciji, te rasporedu koji je ispunio očekivanja svih, umora nije bilo, a svi mladi su uspjeli vidjeti najznačajnije znamenitosti i opustiti se. Treći dan nezaboravnog putovanja je bio i više nego odličan.

 

Buđenje u Pragu je itekako svima prijalo, iako se noć ranije provela u praškim noćnim klubovima. Nakon doručka je uslijedilo fakultativno razgledanje grada: Vaclavske namesti sa spomenikom Sv. Vaclava, Obecni dum i Prašna brana, Staromestske namesti, Tinova crkva, stara Gradska kuća, Astronomski sat – Orloj, spomenik Janu Husu, Stara židovska gradska kuća, Staronova sinagoga.

 

Fakultativno krstarenje Vltavom je posebno sve oduševilo, a nakon čega su svi dobili slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Kada je pala noć, uslijedio je odlazak u jedan od najpoznatijih klubova. Već sutradan je uslijedio dan za odmor i individualni program, ili cjelodnevni fakultativni odlazak u čuvenu “Carsku banju” Karlovy Vary ili Dresden, jedan od naljepših gradova Njemačke. Po povratku Prag je omogućen odlazak u jedan od najpoznatijih klubova, te je uslijedilo noćenje i punjenje baterija za Bratislavu i Budimpeštu.

 

Ovo je druga fotogalerija s putovanja koje je omogućeno od strane Sol Azur & Buena Vista, a uskoro vam donosimo i treću galeriju.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.