x

Solarijum Sunlight Lounge prvi na Balkanu predstavlja Mega Sun Alpha 7900: Doniran novac za sirijske izbjeglice!

Solarijum Sunlight Lounge definitivno opravdava svoj slogan - "Studio koji pruža više". Dokaz tome su i noviteti koje donosi, a ekipa Ekskluziva.ba portala se uvjerila tome u poslovnici u Robot centru na III spratu u ulici Zmaja od Bosne bb. Sunlight Lounge prati tehnološke inovacije, tako da je prvi studio na Balkanu koji je uvezao novi model solarijuma - Mega Sun Alpha 7900. Pored toga, Sunlight Lounge je iste večeri kada je predstavio novi model solarijuma izvršio primopredjau donacije za Pomozi.ba koja ide direktno sirijskim izbjeglicama, te se osoblje solarijuma zahvaljuje svojim klijentima koji su učestvovali i podržali ovu akciju. 

Sunlight Lounge

Zmaja od Bosne bb. TC Robot kod socijalnog adresa Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

063 393 322

Inače, koliko je Sunlight Lounge cijenjen mogli smo se uvjeriti bezbroj puta, jer je to omiljeni solarijum brojnim poznatim imenima. Tako se naš jedini učesnik u Ligi šampiona Strongman Adin Arnaut ,kojem je sunčanje radi vitamina D i snažnih kostiju potrebno preko cijele godine odlučio sunčati i pripremati isključivo u Sunlight Lounge-u, kako kaže radi profesionalnosti u radu kojeg je ocijenio da je za same Lige Šampiona.

 

Kako Sunlight Lounge stalno donosi novitete u svoje poslovnice, tako je proširio svoju ponudu u kooperaciji sa Frizerskim salonom "Hairstyle by Armin", te od sada imate i sve usluge frizera, šišanje, farbanje i slično.

 

Solarijum Sunlight Lounge ovim postaje jedan od vodećih Beauty Salona u gradu gdje imate sve usluge na jednom mijestu, počevši od jednog sata besplatnog parkinga, a pored toga tu su sve usluge od "glave do pete" - sve na jednom mjestu (pedikir, manikir, kozmetičke usluge, dermatolog, fizioterapeut, relax masaže, frizer), te naravno pametno i zdravo sunčanje.

 

Kada je u pitanju najnoviji model solarijuma - Mega Sun 7900 IntelliSun, koji se nalazi u poslovnici TC Robot na Socijalnom, osim što vrijedi spomenuti kako je to jedini ovakav model na Balkanu, treba dodati kako je Sunlight Lounge ovim potezom dokazao o koliko prestižnom solarijumu se radi, te da je ovim napravio revoluciju i inovaciju koju je teško nadmašiti.  Riječ je o modelu sa svjetskim jedinstvenim senzorima za kožu - brzo i jednostavno određuje stepen tamnjenja (ima u sebi posebne lampice p2-za dodatni VITAMIN D za Vašu kožu).

 

Donosimo Vam i još neke karakteristike ekskluzivnog solarijuma: 

- CPI tehnologija lampica - jedinstvena u svijetu
- dodatne KOLAGEN lampice
- p2 - Lampice za VITAMIN D u koži
- x-tra Tan - maksimalno bronzana boja
- čak 3 nijanse bronzane boje koju možete dobiti (basic, mediteran i karibe)
- electronic Power
- evoSystem2
- ACS
- preSelection
- mp3 sound box - 999 pjesama programiranih za Vaš užitak
- USB Audio
- megaVoice
- musicVibration
- Bluetooth - povezite Vaš mobilni uređaj i uživajte u Vašem izboru muzike
- paket sa: Power, AquaCool, aroma Daydream, airCon

 

Ne propustite uživati u najnovijem dijamantu u Sunlight Lounge-u u TC Robot na Socijalnom. 

Sunlight Lounge
TC Robot, 3. sprat
Zmaja od Bosne bb
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina


tel.+387 63 393 322


RADNO VRIJEME

Ponedeljak - Petak
9:30 - 22:00
Subota - Nedelja
9:30 - 21:00 

Posjetite i Facebook stranicu Sunlight Lounge: 
https://www.facebook.com/pages/SUNLIGHT-LOUNGE-SARAJEVO/197783033618945?fref=ts
Web stranicu:
http://www.sunlight-lounge.ba/

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.