x

Solo ste? Evo kako ćete brzo pronaći frajera!

Puna vam je kapa samoće, ali ne znate gdje pronaći muškarca? Ne brinite se, stručnjaci za veze sakupili su za vas nekoliko zanimljivih savjeta.

Prošlo je vrijeme kavalira koji su bez problema pristojno prilazili ženama. Danas se žene i same moraju malo potruditi, a evo kako se to mudro radi. 

 

Umjesto da na Facebooku ili Twitteru ljubomorno gledate fotografije prijateljica s dečkima, potražite stare simpatije ili susjede koje niste vidjele godinama. Pošaljite im neku simpatičnu poruku i dopustite da se komunikacija razvije.

 

Kad idući put sretnete muškarca na kojeg često nailazite u lokalnom dućanu ili nekom drugom mjestu, nemojte se praviti da ga ne poznajete. Široko se osmjehnite i recite: 'Hej, opet se srećemo. Kako si?'

 

Grozite se samostalnog putovanja, ali baš to može biti pun pogodak! Otputujte same na vikend i dajte si priliku da upoznate novu osobu. Ohrabrite se da mu prve priđete. Čak i ako ne upali, neće vam biti neugodno jer ga više nećete sresti. 

 

Upišite se na tenis ili tečaj slikanja. Možete se učlaniti i u neku volontersku udrugu. Izbor je na vama, ali svakako pronađite neki hobi koji će vam omogućiti da upoznate nove ljude.

 

Osmijeh otvara sva vrata, a ako ga još kombinirate sa stidljivim pogledom ispod trepavica i samouvjerenim stavom, nijedan vam muškarac neće moći odoljeti. Ako to ne znate napraviti same, pogledajte snimke nekih poznatih filmskih zavodnica i naučite od njih.

 

Flert je iznimno važan i ako vam dosad nije išao od ruke, vrijeme je da ovladate tom vještinom. Flertujte s konobarom, kolegom u liftu ili muškarcem koji stoji u redu s vama. Uspostavite neobavezan simpatičan razgovor. Nikad ne znate što se može dogoditi.

 

Pitajte sve prijatelje poznaju li slobodne muškarce. Možda vam se to čini čudno i neugodno, ali to je dobar način, jer vam prijatelji sigurno neće preporučiti loše muškarce. Dakle, odmah ćete znati kakav je.

 

Izvor: tportal.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.