x

Sonja i Aca Vuksanović: Spasili smo brak od razvoda!

Po povratku sa dalekog Tajlanda odakle prepričavaju anegdote, Sonja i Aca Vuksanović govore o tome koliko im putovanja pomažu da postanu bliži, otkrivaju kako će obilježiti petu godinu braka i u čemu se slažu kada je riječ o vaspitanju djece.

Tek što su se vratili sa čarobnog odmora na Tajlandu, folk pjevač Aca Lukas (46) i njegova surpuga Sonja Vuksanović (38) prepričavaju prve utiske iz avanture u koju su se upustili sa kćerkama Sofijom (15) i Vitkorijom (3), ali i prijateljima s kojima rado putuju.

 

Toplo vrijeme i relaksirajuća atmosfera potpuno su ih regenerisali i pripremili za nove radne pobjede koje ih očekuju. Takođe, bila je ovo prilika da se potpuno posvete jedno drugome jer su tokom godine često razdvojeni zbog posla.

 

Na našoj javnoj sceni važe za skladan bračni par koji godinama odolijeva spekulacijama vezanim za njihov navodni rastanak i brižljivo čuvaju svoju zajednicu koja besprekorno funkcioniše. Zato u intervjuu za Story otkrivaju sve detalje svog odnosa, pričaju o tome na koji način podižu djecu, ali i kako uspijevaju da im odnos ne upadne u monotoniju.

 

Zašto ste izabrali baš Tajland kao lokaciju za odmor?

 

Sonja: Već smo bili tamo, a inače putujemo sa prijateljima pa nam je svima bila želja da se vratimo na Tajland koji nam pruža oazu mira i ima lijepe plaže. Uz to, ima mnogo sadržaja kojima smo mogli da ispunimo slobodno vrijeme.

 

Aca: Tajlang nam se generalno dopao, tako da se nismo dvoumili već smo ove godine birali njegovo ostrvo Puket na kojem smo bili prvi put. Tu destinaciju smo izabrali i zbog društva. Brena i Boba su išli sa nama i bilo nam je super.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.