x

Sonja se vratila Lukasu poslije mjesec dana: OVAKO je izgledao njihov prvi susret!

Aca Lukas i Sonja Vuksanović prevazišli su bračnu krizu i odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. U prilog ovim tvrdnjama svjedoče i ekskluzivne fotografije koje je Kurirov fotograf  uslikao na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu, gdje je pjevač dočekao suprugu i njihovu trogodišnju kćerku Viktoriju.

Emotivno

 

Naime, Sonja se vratila u Beograd poslije četiri nedjelje koje je provela u Njemačkoj, gdje je otišla nakon što je pjevač podnio zahtjev za razvod braka.

 

Osmijeh koji folker nije skidao s lica kad je ugledao ženu i nasljednicu, odavao je sreću što je uspio da očuva brak i što će njegova porodica ponovo biti na okupu. Lukas se prvo pozdravio sa Sonjom, a onda je u naručje uzeo malu Viktoriju. Koliko mu je mezimica nedostajala bilo je jasno kad je počeo da je grli i ljubi. Emotivni susret kćerke i oca za trenutak su prekinuli Lukasovi fanovi, koji su prilazili da se slikaju s njim. Dok se on fotografisao s obožavateljima, Sonja je sjela na prednje sjedište Lukasovog džipa spremna da se vrati kući.

 

Čvrst zagrljaj

 

Iako nisu razmjenjivali nježnosti na javnom mjestu, pogledi i osmijesi koje su uputili jedno drugom bili su jasan pokazatelj da ljubav među njima nije nestala. Potvrdu snažnih emocija Lukas je iskazao Sonji po ulasku u auto, kada ju je čvrsto zagrlio.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.