x

Španija i Engleska na nogama: Ronaldo je bivši u Realu, to će biti potvrđeno 31. avgusta!

Ljetni prelazni rok završava se vrlo brzo, a 31. avgusta bukvalno bi fudbalska tržnica mogla eksplodirati s nekoliko transfera o kojima se može samo maštati.

Iz Španije stižu itekako zabrinjavajuće informacije za navijače Reala. Cristiano Ronaldo je veoma nesretan u Madridu, o čemu tamošnji mediji pišu danima.

 

Naravno, tu je i optužnica za utaju poreza. Sve to dovlači Real Madrid u neugodne pravne procese - što im nikako ne odgovara.

 

Ronaldo još mora tri utakmice pauzirati zbog suspenzije, a previše negativne energije povuklo je posanje El Paisa:

 

``Ronaldo nije otvorio usta da li ide ili odlazi iz Reala. O tome ne govori ni njegov agent, Jorge Mendes. On je za sada fokusiran samo na rad, ali vidjet ćemo šta će se desiti 31. augusta``, napisao je ugledni list.

 

Ranije se pak govorilo da Real planira pustiti Ronalda, ali o tome se u javnosti ne govori. Plan Florentina Pereza je zamijeniti Ronalda mlađim, budućim najboljim igračem svijeta, Edenom Hazardom iz Chelseaja.

 

Novac od prodaje Ronalda bit će dovoljan za odlazak Hazarda iz Chelseaja. Ali, još sedam dana i znat ćemo konačnu sudbinu transfer sage - koja odavno nije bila jača i intenzivnija.

 

A gdje bi Portugalac mogao? Nekoliko je klubova u igri: njegov United, omraženi City, PSG, pa i sam Chelsea.

 

Izvor: Novi.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.