x

Španjolski mediji vrište: Zbogom Mourinho !

Nakon šokantne utakmice na Bernabeu i ispadanja kraljevskog kluba u polufinalu Lige prvaka, većina španjolskih medija na svoju je naslovnicu zalijepila sliku Josea Mourinha uz riječi pozdrava.

Većina španjolskih medija, nakon ispadanja iz polufinala Lige prvaka, na svoju je naslovnicu zalijepila sliku Josea Mourinha uz riječi pozdrava.

``Začudo, nije bilo čuda``, ``Mourinhovo posljednje zbogom``, Mou se pozdravlja``, ``Vjerovao sam``, samo su neki od naslova s kojih vrišti lice portugalskog trenera. 
Svi su složni kako ne postoji nikakva mogućnost da i sljedeće sezone proslavljeni strateg ostane na klupu madridskog kluba.

Redom spominju kako razloge ispadanja treba potražiti u prvoj utakmici gdje je Real potučen do nogu. O dvoboju na Bernabeu govore biranim epitetima, međutim primjetna je gorčina poražene momčadi.

``Posebno bole one četiri čiste gol prilike u prvih dvadesetak minuta. To je jednostavno trebalo zabiti``, piše ``AS`` Španjolski ``Sport`` bio je posebno okrutan. Pišu ``Bravo, neuspjeh postignut! Zbog Mou``

Izvor:bhsupersport/ekskluziva.ba

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.