x

Španska serija! Rada Manojlović u jednom danu srela dvojicu bivših, i Momira i Milana! Njena reakcija sve je rekla!

Popularna pjevačica Rada Manjlović sigurno će dugo pamtiti događaj sa beogradskog aerodroma ``Nikola Tesla``, budući da je u istom danu srela dvojicu bivših momaka, Momira Gajića i Milana Stankovića. Momir je bio u društvu žene i njihove bebe, ali i sestre, sa kojom Rada, kako je poznato, nije u dobrim odnosima.

- Nisam imala situaciju da sretnem bivšeg koji sad ima dijete, ženu... Kad prođu ta osjećanja, ostaje poštovanje, prijateljstvo i drago mi je zbog njega, baš mi je super sve - prokomentarisala je sa osmehom Rada za ``Exkluziv``.

 

- Supruga mu je divna, baš smo lijepo porazgovarale. Beba je slatka, pa sve bebe su slatke. Sigurna sam u sve što radim u životu, tako da mi je stvarno bilo drago kao kada bih vidjela nekog prijatelja, možda bolje rečeno familiju... - dodala je.

 

Na pitanje o čemu su ona i Momir razgovarali, objasnila je da mu je stavljala do znanja da ``ne spletkari``.

 

- Pokazivala sam mu poruke da mu dokažem da nisam ja ta koja zove novinare, da nisam ta koja smišlja priče i spletke, u šta su on i njegova prelijepa, prelijepa, prelijepa sestra bili ubeđeni.

 

A kako je, na kraju, prokomentarisala Momirovu sestru...

 

- Prelijepa, onako vrlo jedna uspješna osoba, samostalna - rekla je ironično Rada i nagovijestila da netrpeljivost među njima i dalje postoji.

 

A poslije Momira, uslijedio je novi šok. Niotkuda se pojavio Milan Stanković. Srdačno su se rukovali i jedno drugo dočekali sa širokim osmijehom.

 

- On je divan dečko, divan drug. Drago mi je da smo u dobrim odnosima. Rekla sam mu: ``Samo si mi ti još falio danas`` - nasmijala se Rada poslije susreta sa Milanom.

 

Na pitanje šta će joj na sve to reći sadašnji dečko Haris Berković, odgovorila je:

 

- Haris je stabilan, siguran u sebe, tu nema problema. Imamo maksimalno otvoren odnos. Pogledajte kako je ``španska serija`` sa Radom Manojlović u glavnoj uozi izgledala na aerodromu:

 (Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.