x

Spektakularnom revijom u Hotelu Emiran pozdravljen početak akademske godine!

Ekskluziva.ba portal je nedavno pisao kako je prvi privatni studentski dom u BiH dobio prestižnu nagradu kao najbolji univerzitetski hotel za 2016. godinu i upravo je u ovom luksuznom univerzitetskom hotelu Emiran u ponedjeljak, 05. oktobra svečano pozdravljen početak akademske godine. 

Naime, za nove stanare je upriličena večera na kojoj su se studenti međusobno upoznali, nakon čega su pored ostalih zvanica prisustvovali modnoj reviji frizura, te make up i nail dizajna.

 

Nesvakidašnju reviju su pripremili frizeri i artisti studia D&D predvođeni vlasnicom ovog salona Anisom Fočo Šehović.

 

Anisa je samostalna master nail edukatorica, a za proširenje svog biznisa idealno mjesto je pronašla u hotelu Emiran. Naravno, hotel Emiran i Studio D&D su otvorenog tipa i za druge posjetioce osim studenata koji žive u ovom domu koji je kategoriziran i kao hotel sa četiri zvjezdice.

 

Luksuznim holom Emirana oko fontana su se prošetali profesionalni modeli poput Mirnese Subašić i Nere Torlak, koje su i zaštitna lica ovog studia, a u ulozi modela su se našle i klijentice D&D-a.

 

Studio D&D posjećuju i mnoge poznate ličnosti tako da je vrlo vjerovatno da ste već nesvakidašnje dezene možda već i prepoznali i poželjeli na svojim rukama, a niste znali da su djelo Anise i njenog simpatičnog, ali profesionalnog tima. Uživajte u galeriji.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.