x

Špijunke kabriolet verzije Lamborghinija Aventador SuperVeloce!

Fotografije koje su početkom mjeseca osvanule na mreži možda nisu djelo Lamborghinija, ali su itekako dobro dočarale izgled novog kabrioleta koji on sprema. Nadolazeći Aventador LP 750-4 SuperVeloce Roadster trenutno odrađuje posljednje provjere prije premijere ovog noviteta u Frankfurtu. Ovdje su sada prve špijunke na kojima ovaj kabriolet ne nosi apsolutno nikakvu krinku…

Kako se testni primjerci Lamborghinija Aventador SV Roadster šepure okolicom Bolonje bez imalo kamuflaže možemo zaključiti da je službeno predstavljanje ovog kabrioleta vrlo blizu. Pogled na dostupne slike otkriva kako Aventador SuperVeloce ima uklonjivi karbonski krov koji bi navodno trebao težiti tek 5.8 kg. Cijeli Aventador LP 750-4 SV kabrio pak trebao bi težiti nekih 50 kg više od kupea, no to neće utjecati na performanse koje bi trebale biti identične.

 

Za to će se pobrinuti isti 6.5-litreni V12 atmosferac sa 750 KS i 690 Nm okretnog momenta koji svoju snagu šalje na sve kotače i to preko sedam-stupanjskog ISR mjenjača. Za očekivati je da će Lamborghini proizvesti istu količinu ovih automobila kao i kupea, a premijera novog kabrioleta trebala bi se odigrati nakon ljeta u Frankfurtu.

 

Izvor: automotoportal.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.