x

Spoj muzike, ljepote i seksipila !

15. decembra, Coloseum Club kao i mnogo puta do sada pokazao se u najboljem svjetlu, ugostivši event kakav odgovara renomeu kluba - Kryolan Miss planete Zemlje.

Takmičenje za Miss planete Zemlje u martu 2012. traži svoje ljepotice, a sinoć je njih sedam dobilo ulaznu kartu za hotel „Europa“ prema sudu žirija. Od njih četrnaest koje su našle svoj put po pisti Coloseum stagea, na kraju, kroz slatke muke žiri se odlučio za sedam ljepotica, umjesto predviđenih šest. To samo govori o kvalitetu i izjednačenosti potencijalnih misica. Kompletan predizbor u organizaciji Metropola Media plijenio je ljepotom, uzbuđenošću, te velikom napetošću. Kao i domaćin eventa, i kandidatkinje su svoj dio posla odradile vrlo kvalitetno i profesionalno, a u nekim trenucima, kroz uigrane plesne špice i šetnje u kupaćim kostimima, ostavljale su publiku bez daha. Naročito njen muški dio.

Od kreacija mogli smo vidjeti samo pokušaj. Večernje haljine dizajnirane od strane modnog kreatora Haad, nisu donijele neku inovaciju, a djevojke su nosile i liniju Mango proizvoda, te Nancy beach wear kupaće kostime. Program su upotpunili Amel Ćurić i plesni klub Atika iz Banja Luke. After party odvio se u ugostiteljskom objektu „Đulagin dvor“ .